slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Ctronics bežična WiFi rotirajuca unutrašnja kamera, 5MP, PTZ

2.000 dinFiksno

Čačak
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
17
2
pre 13 dana
Odgovara na 42% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T-Max
Član od 14.11.2023.

CTIPC-570C-B 5MP PTZ nadzorna kamera za unutrašnju WiFi mrežu, Ctronics bežična IP kamera u zatvorenom prostoru sa okretanjem od 355° /90° , detekcija pokreta / ljudi, automatsko praćenje, 20 m IR noćni vid, 2,4 GHz WiFi, 2-smerni audio, Crna

 

Karakteristike:

  • Rezolucija od 5 megapiksela i inteligentni PTZ: kamera za nadzor u zatvorenom prostoru Ctronics nudi rezoluciju od 5 megapiksela (2560 x 1920), koja pruža detaljnije i oštrije slike uživo. Sa funkcijom okretanja od 355° i nagibom od 90° , možete da vidite svaki ugao svog doma kroz jednostavnu kontrolu okretanja i nagiba intuitivnog CTRONICS softvera.
  • Detekcija ljudi/pokreta i automatsko praćenje: Zahvaljujući AI dubokom učenju i integrisanom AI algoritmu, ova kamera za nadzor u zatvorenom prostoru inteligentno detektuje humanoide koji se otkrivaju i životinje koje detektuju kretanje. Kada se detekcija aktivira, ona zaključava metu i automatski prati kretanje.
  • Noćni rezim od 20 m i više opcija za skladištenje: sa 5 MP Super HD, kamera jasno snima svaki detalj za unutrašnje prostore i omogućava vam da 6 ugrađenih infracrvenih svetala pružaju odličan noćni vid do 20 metara. Video snimci se mogu čuvati na SD kartici (do 128 GB, nije uključeno), NVR-u (nije uključeno) ili FTP serveru.
  • Dvosmerni audio i poruke u realnom vremenu -Ova kamera za nadzor i IP kamera u zatvorenom ima ugrađen mikrofon i zvučnik koji vam omogućava da slušate i razgovarate sa svojom porodicom ili posetiocima u realnom vremenu. Kada se detektuje pokret humanoida, na vašem  mobilnom uređaju će se prikazati trenutna push poruka ili obaveštenje e-poštom. Istovremeno, sirena se aktivira da odvrati nepozvanog posetioca.
  • Stabilniji WLAN i prilagođene unapred podešene pozicije: zahvaljujući antenama od 5 DB, ova kamera za nadzor radi u zatvorenom prostoru sa WiFi mrežom od 2,4 GHz, koja može da obezbedi fleksibilnu, stabilnu i brzu WiFi vezu. Takođe možete podesiti i izabrati osam unapred podešenih tačaka za često praćenje, štedeći vam mnogo vremena i truda. Podržava aplikaciju Ctronics i kompatibilan je sa iOS/Android/Vindovs („ HIP2P“ ) sistemima i takođe podržava NVR.

Paket uključuje:

  • 1x kamera 5MP
  • 1x USB adapter
  • 1x USB kabl
  • 1x mrežni kabl
  • 1x paket šrafova
  • 1x Uputstvo za upotrebu

Slanje poštom (kurirom), lično preuzimanje.
Za bilo koje dodatno pitanje,
Slobodno me kontaktirajte.

ID Oglasa: #165969624
Informacije

Licno preuzimanje svakog dana u Beogradu

Mogucnost licnog preuzimanja u vecini gradova sirom Srbije

Slanje brzom postom

 

Telefon za info : 064 288 33 08

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.