slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

D-Link Home Smart kit kamera sa senzorom set Mydlink

2.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
16
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

NAPOMENA : Potpuno nov set , ja sam presekao fabričke nalepnice da bih otvorio za slikanje . Fabrička aplikacija ne radi i to je razlog što je ovoliko niska cena . Da li bi se moglo povezati na neki drugi način -ne znam i ne želim da gubim vreme na to . Prodaje se kao nova što i jeste ali ne mogu je aktivirati tj povezati preko fabričke aplikacije mydlink jer ne radi .  

 

  • Smart Plug (DSP-W215)
  • Wi-Fi senzor pokreta (DCH-S150)
  • Monitor HD (DCS-935L)

Ovaj pametni mali početni komplet daje vam mogućnost postavljanja, kontrole, nadgledanja i automatizacije vašeg doma s bilo kojeg mjesta.  Početni komplet Smart Home HD uključuje Smart Plug (DSP-W215), Wi-Fi senzor pokreta (DCH-S150) i Monitor HD (DCS-935L).

Ovi uređaji razgovaraju jedni s drugima i pomoću mydlink Home aplikacije za pametne telefone i tablete možete odlučiti šta biste željeli da rade.  Ovo su pametne stvari koje su implementirane kako bi vaš život učinili lakšim i sigurnijim uz dodatni mir.  To je tehnologija pametnog doma u svom najfuturističkijem obliku.

Jednostavan za postavljanje

Jednostavno preuzmite aplikaciju mydlink Home i čarobnjak za podešavanje korak po korak pomoći će vam da postavite sve uređaje u kompletu

Uradi sam jednostavno, bez naknade za instalaciju, bez mjesečnih troškova

Vaša mydlink™ početna stranica

mydlink™ Home vam omogućava da počnete sa ovim praktičnim početnim kompletom i dodate još kada želite.  Jedinstvena mydlink™ Home App1 za iOS i Android pametne telefone i tablete omogućava vam kontrolu nad svim vašim mydlink™ Home pametnim uređajima.  Možete čak postaviti i pravila automatizacije kako biste svoj dom učinili pametnijim.

mydlink Home Smart Plug - DSP W215

Uključite/isključite uređaje pomoću Smart Plug-a

Trenutačno uključite ili isključite uređaje sa svog iOS ili Android pametnog telefona ili tableta pomoću aplikacije mydlink™ Home, gdje god da se nalazite Kreirajte rasporede uključivanja/isključivanja kako bi vaši uređaji radili za vas kada to želite.  Integrirani termalni senzor automatski isključuje pregrijane električne utičnice, dajući vam bezbrižnost2.  Automatska upozorenja koja vas obavještavaju kada je uređaj: uključen/isključen, ograničenje potrošnje energije je prekoračeno, ako uređaj pokvari i pregrije se

mydlink Home Monitor HD - DCS 935L

Pogled s bilo kojeg mjesta uz HD monitor Nadgledajte svoj dom u HD 720p.  Pogledajte sve do detalja, čak i kada je uvećan. Upozorava vas push notifikacijom kad god se detektuje pokret ili zvuk Ugrađena funkcija noćnog vida omogućava vam da vidite do 5 metara čak i u potpunom mraku

mydlink Home Senzor pokreta - DCH S150

Poboljšana detekcija pokreta sa Wi-Fi senzorom pokreta Pasivni infracrveni (PIR) senzor pokreta uvelike smanjuje lažne alarme kako bi se osiguralo da ste upozoreni samo kada je potrebno. Detekcija pokreta do 8 metara (100° horizontalno / 80° vertikalno).  Automatska upozorenja koja vas obavještavaju kada se otkrije pokret

     

ID Oglasa: #164616562
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.