slika
slika
1 od 2

DAHUA IPC-HFW2241T-ZAS 2MP Vari-focal Network Camera

19.970 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
18
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
STAS
Član od 14.01.2010.
kp izlog

Predstavljamo Vam DAHUA IPC-HFW2241T-ZAS-27135 2MP IR Vari-focal Bullet WizSense Network Camera. Ova mrežna kamera dolazi sa velikim brojem funkcija, napravljena posebno za one koji vrednuju vrhunsku tehnologiju i odličan kvalitet.

Glavne tačke: - Kamera je opremljena senzorom rezolucije od 2 megapiksela, obezbeđuje izrazito jasnu sliku, dovoljno preciznu da ne propušta nijedan detalj. - Fokusne daljine od 2,7mm do 13,5mm omogućavaju kameri da "vidi" upravo onoliko koliko želite, pružajući fantastičnu fleksibilnost. - Snimanje videa je Full HD 1080p, što garantuje izrazito oštre i jasne snimke. - Kamera poseduje i ugrađeni mikrofon, idealno rešenje za situacije kada je potreban dobar kvalitet snimljenog zvuka. - Rad na mreži omogućava njen 10/100Mbps Base-T žičani internet, nudeći brzi i stabilni prenos podataka. - Napredna zaštita kao što su Video enkripcija, IP/MAC filtriranje i drugi, garantuje da će vaša privatnost biti potpuno obezbeđena.

DAHUA IPC-HFW2241T-ZAS-27135 ne samo da obezbeđuje kvalitetan materijal, već rešava i brojne probleme koje druge kamere ne mogu. Njena fleksibilnost, visoka rezolucija i izuzetna sposobnost detektovanja i pomoći će vam da zabeležite nezaboravne trenutke, nadgledate svoje poslovne prostorije ili obezbedite svoj dom. Ova kamera smanjuje vašu brigu o bezbednosti na minimum.

Bez obzira da li ste poslovni korisnik koji želi da poveća bezbednost svoje imovine ili individualac koji traži sofisticirano rešenje za kućnu sigurnost, garantujemo da će ova kamera zadovoljiti vaše potrebe.

Uvjereni smo da će DAHUA IPC-HFW2241T-ZAS-27135 pomoći u rešavanju vašeg problema - pružite joj priliku.

ID Oglasa: #158985325
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.