slika
slika
1 od 2

DAHUA IPC-HFW3841E-AS-0360B 8MP IR Network Camera

19.320 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
16
0
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
STAS
Član od 14.01.2010.
kp izlog

Dahua IPC-HFW3841E-AS-0360B 8MP IR Bullet Wizsense mrežna kamera je moćni alat koji unapređuje vaše uslove posmatranja i sigurnosti. Izvanredna tačnost, moćan performans i visok kvalitet slike učiniće svako iskustvo gledanja neprevaziđenim.

• Camera tip: IP kamera sa 8 megapiksela vam pruža kristalno čistu sliku. Napredni CMOS senzor obezbeđuje širok ugao snimanja, pružajući vam veću pokrivenost i detalje.

• Snimanje videa: Bez obzira da li želite HD, Full HD ili čak 8MP snimke, ova kamera vam pruža svu oštrinu i jasnoću koja vam je potrebna. Potpuna kontrola frame rate-a omogućava fleksibilan rad.

• Audio: Ugrađeni mikrofon pružit će vam jasne audio zapise, koje možete sinhronizovati sa svojim video materijalom.

• Mreža: Žična mreža omogućava brz i stabilan transfer podataka, dok je podrška za široki spektar protokola garantuje visoku kompatibilnost.

• Zaštita: Ova kamera dolazi sa robustnim setom sigurnosnih funkcija, uključujući autentifikaciju, kriptovanje podataka, filtriranje i još mnogo toga. IP67 sertifikacija znači da je otporna na prašinu i vodu, što je čini idealnom za upotrebu na otvorenom.

Dahua IPC-HFW3841E-AS-0360B je dizajnirana za izdržljivost i pouzdanost. Uz belo kućište tipa Bullet i težinu od samo 590g, ova kamera je jednako elegantna koliko je i funkcionalna. Ne samo da pruža visoko kvalitetan video i audio, već takođe ima obilje naprednih funkcija koje olakšavaju upotrebu i poboljšavaju njenu performanse.

Ova kamera predstavlja investiciju u sigurnost vašeg kućnog ili poslovnog prostora. Sa 24 meseca garancije, možete biti sigurni da će vam pružiti dugotrajnu uslugu. Uložite u Dahua IPC-HFW3841E-AS-0360B danas i doživite vrhunsku zaštitu i sigurnost.

ID Oglasa: #158984786
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.