slika
1 od 1

DAHUA kamera HFW2249T-I8-A-NI-0360B HDCVI 2MP bullet

9.254 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
23
3
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
STAS
Član od 14.01.2010.
kp izlog
2MP Starlight HDCVI Bullet kamera u punoj boji

2MP Starlight HDCVI Bullet kamera je tip kamere za video nadzor koji se koristi za snimanje slike u visokoj rezoluciji u punoj boji. Ova kamera ima sposobnost snimanja u 2 megapiksela (MP), što znači da može snimiti sliku sa visokom detaljnošću i jasnoćom.

Takođe ima Starlight tehnologiju, koja omogućava kameri da snima u mraku ili loše osvijetljenim prostorijama sa visokom kvalitetom slike. Ova tehnologija koristi specijalne senzore koji omogućavaju kameri da "vidi" u mraku, tako da se slika ne gubi u lošijem osvjetljenju.

Kamera takođe ima High Definition Composite Video Interface (HDCVI) tehnologiju, što omogućava prenos slike u visokoj rezoluciji putem koaxijalnog kabla, što je pogodno za duže udaljenosti i sigurniji prenos podataka. Dizajn kamere je "bullet" stila, što znači da je izdužena i tanja, što olakšava postavljanje i montažu.

Ukupno, 2MP Starlight HDCVI Bullet kamera je visokokvalitetna kamera za video nadzor sa sposobnošću snimanja u punoj boji i visokom rezoluciji, kao i snimanja u mraku sa Starlight tehnologijom. To je idealna kamera za spoljnu upotrebu ili za nadzor u lošije osvetljenim prostorijama.

 

  • Starlight u punoj boji
  • 120dB pravi WDR, 3DNR
  • Maks. 30fps@1080P
  • HD/SD izlaz koji se može prebaciti
  • Audio u interfejsu, ugrađeni mikrofon
  • 3,6 mm fiksni objektiv
  • IP67, DC12V±30%

 

Tip kamere: HDCVI

Rezolucija senzora: 2 Megapiksela

Veličina: 1/2.8"

Tip senzora: CMOS

Uglovi snimanja: 89.5° horizontalni, Rotacija: 0° –360°

Osvetljenje: 0.001 Lux/F1.0

ID Oglasa: #158953966
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.