slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

DAHUA Komplet sa 4 tonske kamere, Snimac I HD

39.868 din

Pančevo
Novo
277
4
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
STAS
Član od 14.01.2010.
kp izlog
Dahua komplet za video nadzor sa naprednim funkcijama pogodan za spoljnu i unutrašnju upotrebu omogućava praćenje dešavanja na vašem posedu u svakom trenutku.

Komplet sadrži

  • 1x Dahua DVR snimač XVR5104HS-I2
  • 4x Dahua dome kamera HAC-HDV1200EM-A-0280B-S5 rezolucije 2 MP
  • 1x Hard disk HDD 1TB WESTERN DIGITAL PURPLE 
  • 1x Adapter za napajanje XED-6013S.

Dahua komplet za video nadzor obezbediće savršenu pokrivenost vašeg doma ili manjeg poslovnog prostora.  

 

Sistem koji se sastoji od četiri dome kamere nudi mogućnost prepoznavanja i analize lica u video strimu. Kamere poseduju fiksnu optiku 2.8mm, IP67 nivo zaptivenosti kućišta, koji ga čini otpornim na vremenske uslove, DWDR kao i inteligentnu IR rasvetu dometa do 50 m (Smart IR). Napajanje je eksterno 12V.

DVR uređaj zasnovan na veštačkoj inteligenciji smanjuje stopu lažnih alarma (izazvanih životinjama, lišćem i drugim spoljnim faktorima) i potrebu za ljudskim nadzorom, što je za korisnike posebna pogodnost.  

Prepoznaje lica u stvarnom vremenu analizirajući njihove karakteristike: pol, dob, izraz lica, naočare, brkove, maske. Lica se mogu filtrirati u skladu sa jednom od pomenutih karakteristika. Uz lica veoma precizno prepoznaje i vozila i njihove karakteristike. Sistem nudi i upravljanje bazama podataka za do 10.000 lica. Poseduje SMD (Smart Motion Detection) plus sistem koji olakšava prepoznavanje ljudi i vozila u vidokrugu kamere.  Napredne funkcije DVR mogu se koristiti uz odgovarajuće kamere.  

Video koji je kamera snimila se skladišti na hard disku veličine 1TB i dolazi iz posebne serije Purple koja je namenjena neprekidnom radu 24/7. Ova robusna serija hard diskova omogućava veću trajnost čuvanja podataka u odnosu na standardne hard diskove namenjene kućnim računarima.  

Napajanje sistema se vrši putem adaptera snage 72W (6A/12V) koji je dimenzionisan tako da obezbedi i više nego dovoljno energije za ovaj sistem.

Kablovi za video nadzor se ne nalaze u kompletu, jer potrebna dužina kablova zavisi od jedinstvenih zahteva i potreba kupca. U ponudi možete pronaći gotove i polugotove kablove. Gotovi kablovi dolaze sa sa postavljenim krimp BNC konektorima i testirani su, dok na polugotove kupac sam postavlja konektore na šraf koji dolaze uz kabl.  

Ako na objektu posedujete internet pokrivenost potrebno je samo da isti povežete sa DVR snimačem i tako možete pratiti vaš video nadzor preko interneta na računaru, telefonu ili tabletu u realnom vremenu.  

Instalacijom Dahua programa za PC ili instalacijom aplikacije za mobilni za svega 5 minuta možete pristupiti kamerama bez obzira u kom delu sveta se u tom momentu nalazite. Sve što vam je potrebno je internet konekcija. Nakon kupovine kompleta dobijate link za preuzimanje programa, kao i link do Android i iOS aplikacije.

ID Oglasa: #147605476
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.