slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

EZVIZ C6N 4MP Indoor SMART Wifi PT IP Camera white

55 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
140
4
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.
▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.

Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000€ artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00

 

 

EZVIZ C6N 4MP Indoor SMART Wifi PT IP Camera white   EZVIZ C6N karakteriše inteligentno infracrveno, koje koristi napredno infracrveno (IR) osvetljenje za snimanje još više detalja pri slabom osvetljenju. Sa vidnim poljem od 360 stepeni i pametnim praćenjem, više ne morate da brinete da ćete nešto propustiti. Inteligentni noćni vid sa inteligentnim infracrvenim osvetljenjem Inteligentno infracrveno osvetljenje automatski prilagođava intenzitet infracrvenih LED dioda kako bi sprečilo prekomernu ekspoziciju u režimu noćnog vida, dajući vam više detalja o subjektima ili ljudima snimljenim noću. Nula slepa tačka Pazite na svaki ugao sa samo jednim C6N. Široko vidno polje od 360 stepeni pruža punu pokrivenost tako da ništa ne propustite. Pametno praćenje Kada C6N detektuje subjekt u pokretu, dovoljno je pametan da automatski prati njegovo kretanje dok vam šalje vizuelno upozorenje u realnom vremenu. Komunicirajte bilo kada Razgovarajte sa svojim voljenima i uplašite nepozvane strance - sve zahvaljujući funkciji dvosmerne komunikacije C6N-a. Sa aplikacijom EZVIZ, možete lako i praktično uživati u komunikaciji sa bilo kog mesta na svom mobilnom uređaju. Štiti vašu privatnost Želite malo više privatnosti? Na svom mobilnom uređaju možete da omogućite režim spavanja C6N jednim dodirom u aplikaciji EZVIZ, tako da možete uživati u svojoj privatnosti kada vam zatreba. Višestruka rešenja za skladištenje Sačuvajte svoje snimke uz fleksibilna i bezbedna rešenja. C6N ima ugrađeni slot za MicroSD karticu koji može da uskladišti do 256 GB snimljenog materijala. Takođe možete da sačuvate dodatne rezervne kopije svojih slika u EZVIZ Cloud.

ID Oglasa: #127877809
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.