slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

GURDFRAN spoljašna kamera za video nadzor, 5 mp, NOVO

5.400 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
32
1
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

5MP HD, ultra-širok ugao gledanja: ova kamera za nadzor ima rezoluciju od 2592 k 1944 pri 30 fps i daje HD slike od 5MP. Ova IP PoE kamera je opremljena 1/3" UHD CMOS senzorom za jasniji kvalitet slike. Takođe ima fiksno sočivo od 2,8 mm sa super širokim uglom gledanja od 100 stepeni. Tako da ova kamera za kućni nadzor može pokriti veću oblast nadzora i zaštitite svoju baštu, dvorište, garažu i još mnogo toga.

30 m IR noćni vid, video sa zvukom: ova žičana kamera za nadzor od 5 MP je opremljena sa 2 IR LED diode. Infracrvena udaljenost za noćni vid može da dostigne 20-30 metara. Možete jasno da vidite video čak i bez svetlosti. Ova spoljna IP kamera takođe ima ugrađen mikrofon koji može da snima zvuk sa udaljenosti od 5 metara.

PoE plug and plai, kompatibilan sa NVR. Ako imate PoE NVR, povezivanje PoE IP kamere je brzo i lako. Ova IP kamera za nadzor može da se poveže na PoE NVR ili PoE injektor sa samo jednim mrežnim kablom, eliminišući gnjavažu ožičenja. Jedan mrežni kabl može istovremeno da prenosi struju i video. Ova Poe IP kamera je kompatibilna sa većinom NVR uređaja koji podržavaju Onvif protokol.

Detekcija ljudi, daljinski pristup: IP kamera podržava inteligentnu detekciju pokreta i pritiskanje alarma. Možete podesiti snimanje okidača i opseg alarma. Poe kamera takođe ima 12V-1A interfejs (napajanje uključeno), tako da može da radi sama bez PoE NVR-a i podržava više načina daljinskog pristupa, npr. mobilna aplikacija (Danale), veb pretraživač (IE) i softver za računar (UC Client).

IP66 vodootporan, aluminijumsko metalno kućište je IP66 otporno na prašinu i vodu i pogodno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. CCTV kamere mogu stabilno da rade u temperaturnom opsegu od -30° C do 60° C i otporne su na vetar, sunce, kišu, sneg itd.

k2

ID Oglasa: #162548426
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.