slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

IMOU Ranger SE Home Wifi Unutrasnja sigurnosna kamera 1080P

3.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
102
4
juče
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.
Novo IMOU Ranger SE Home Wifi 360 Video nadzor 1080P (Full-HD)

 

IMOU Ranger SE 2MP AI kamera za detekciju ljudi, bezbednosni nadzor beba bežični IP unutrašnji 4Ks digitalni zum 1080P
 

Nadograđena 2MP UHD rezolucija
Ugrađena 2MP UHD sočiva, zajedno sa senzorom slike visoke osetljivosti i čipsetom, IMOU Ranger SE 2MP kamera beleži svaki detalj sa većom jasnoćom.

Pametno praćenje sa pokrivenošću od 360 stepeni
Kada detektuje čoveka, sigurnosna kamera će ga automatski pratiti i snimati sve pokrete. Rotirajte kameru da biste videli svaki ugao vašeg doma bez propuštanja mrtvih tačaka.

 

Precizna detekcija ljudi
Otkrijte ljude u krugu od 33 stope da biste efikasno filtrirali beskorisna upozorenja. Sa tehnologijom obrade slika na nivou industrije, može precizno da pronađe ljudske mete u strimingu i odmah šalje obaveštenja na vaš pametni telefon, omogućavajući vam da nadgledate šta je važno, bez primanja dosadnih lažnih upozorenja.

 

Funkcija dvosmernog razgovora
Opremljena tehnologijom filtera buke, sigurnosna kamera stvara savršen dvosmerni razgovor, omogućavajući vam da komunicirate sa kućnim ljubimcima i porodicom ili odvratite neželjene goste.

 

Zvučni alarm
On će slati trenutna upozorenja na vaš pametni telefon kad god otkrije plač bebe ili druge nenormalne zvukove, održavajući vas svesnim šta se dešava kod kuće sa bilo kog mesta.

Aktivno odvraćanje za uplašivanje nepoželjnih
Kada detektuje približavanje nepoželjnog, ugrađena sirena se gasi i reflektor se uključuje da odvrati neželjene strance.

 

Puna boja pri slabom osvetljenju
U kombinaciji sa poboljšanim IR noćnim vidom i pametnim algoritmom, sigurnosna kamera vam može pružiti vid u punoj boji čak i pri slabom osvetljenju.

 

Više korisnika i višestruki prikaz
Podržava više korisnika da gledaju istovremeno na iOS/Android i PC, omogućavajući vam da delite kameru sa do 6 prijatelja i porodica za lepe trenutke.
ID Oglasa: #156939932
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.