slika
slika
slika
slika
1 od 4

IP PTZ wifi kamera - novi model dve kamere NAJBOLJI MODEL

4.299 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
354
27
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 15.12.2014.
Svi oglasi
Kamera za video nadzor sa 2 sociva 4k i 8x zoom. Dve kamere 2komada 4.0MP cipova koji se preklapaju, te dizajn cini sliku jasnom i delikatnom; Podrzava pregled dvostruke slike, pregled slike u slici; Fizicki piksel 8.0MP; Modul za snimanje sa dugim fokusom odgovara modulu za snimanje sa kratkim fokusom. 2.8MM-12MM ostvaruje 8k hibridni zum; Ugradjni zvučnik, mikrofon, podrska za dvosmerni govorni interfon; Originalni odvojeni nosac, nosac za stub/plafon/zid; Podrska za automatsko krstarenje, detaljno skeniranje. Potpuno nova nadograđena APP 8MP PTZ kamera sa sirenom protiv kradje - alarm. Dvostruko socivo od 2,8 mm + 12 mm za gledanje na daljinu.

Ovaj model kamere je idealan za snimanje sirih uglova, odnosno dva ugla. Sobzirom da ima dve kamere u sebi, jedna je fiksirana i nju postavljate prema uglu koji zelite da snimate, druga je sa rotirajucom glavom tako da nju mozete podesiti i okrenuti prema ne pokrivenom prostoru koji zelite da snimate. . .
U moru modela i serija kamera, sigurno najbolja u ponudi. Po zelji saljem snimak da se uverite u kvalitet.
ID Oglasa: #162857553
Informacije
Mesto preuzimanja Novi Sad, Nova Detelinara ili slanje kurirskom sluzbom. Garancija na ispravnost.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.