slika
slika
slika
1 od 3

Kamera/sat

4.500 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
188
14
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brankica Dimitrov
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi
Bežična Wi-Fi 1080P HD Sat/kamera
Snima audio i video zapise u realnom vremenu u HD rezolucijiIR funkcija noćnog vida omogućava vam jasan vid noćuPunite i snimajte istovremenoPunjiva baterija obezbeđuje dugo radno vreme.
Savršen tajni uređaj posebno za ljude zainteresovane za prikupljanje tajnih informacija. U ovom budilniku nalazi se mala kamera koja savršeno odgovara vašim potrebama. Ova mini alarmna kamera vam pomaže da snimate video zapise pri 1080p HD rezultatu pruža jasan pogled na sve što snimate i takođe dobro radi u mraku zahvaljujući funkciji noćnog vida. Štaviše, trebalo bi da snima i zvuk, tako da vam je lako da procenite šta se dešava okolo, kao što to radi kamera sa budilnikom. Lako se povezuje na vaš pametni telefon ili računar tako da biste odmah trebali da vidite snimljene podatke. Podržava memorijsku karticu od 64 GB koja vam pomaže u brzom čuvanju podataka na vašem mobilnom telefonu. Pored toga, to nije samo kamera, već može da radi i kao običan budilnik sa funkcijom prikaza vremena. Punjiva baterija ga čini korisnijim, a jedna od njegovih ekstremnih karakteristika je da takođe može da nastavi sa snimanjem tokom punjenja, tako da nema šanse da propustite trag. Jednostavan za upotrebu i pruža dobre performanse. Dugogodišnji servis. Koristi se za kućnu bezbednost, čuvanje dece i starijih, nadzor prodavnica i kancelarija itd.
ID Oglasa: #147623352
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.