slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

IP kamera Maizic Black Bull sa solarnim punjenjem

7.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
5
1
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
David
Član od 09.03.2013.
kp izlog

Maizic Black Bull kamera ima pametni sistem za uštedu energije i moćnu bateriju od 12000mah, efikasan solarni panel se može puniti čak i pri slabom osvetljenju, dugotrajna baterija uvek podržava kameru kada radi

 

Pan/Tilt funkcija rotiranja - 350 stepeni po horizontalnoj osi i 90 po vertikalnoj

 

Funkcija detekcije pokreta - Alarm detekcije pokreta i snimanje na SD karticu - Kamera može otkriti osobu koja se kreće i poslati alarmnu poruku mobilnog telefona. Možete čuvati video zapise na SD kartici (nije uključeno u ovaj paket). 64 GB može da se skladišti mesec dana pa čak i više ako je podešeno na režim detekcije pokreta

 

IP66 VODOOTPORNA ZA SPOLJNU I UNUTRAŠNU UPOTREBU: Njegovo metalno kućište i dizajn čine ga otpornim na teške vremenske uslove. Obezbeđuje odlične performanse kada se instalira na otvorenom. Proverite sve sumnjive aktivnosti pre nego što pređete sa

 

Full HD 1080P: Kamera se automatski prebacuje na noćni vid kada je mrak. Noćna vidljivost je do 10m. Nikada ne propustite trenutak čak ni u mrklom mraku. Jasne i jasne slike. Kontrolišite preko aplikacije.

 

Dnevni i noćni rwžim rada sa LED svetlima - Nikada ne propustite trenutak čak ni u mrklom mraku. Pogledajte jasan video. IR filter sa automatskim prekidačem omogućava automatsko prebacivanje između dnevnog i noćnog vida. LED diode će svetleti noću da uplaše lopove. Oči kamere uvek gledaju.

 

Funkcija dvosmernog govora i snimanja zvuka- Filtriraj šum, jasniji zvuk, dvosmerni govor u realnom vremenu, Lako rešavanje raznih problema. Oteraj loše momke. Može da snima zvuk oko kamere, Većina drugih kamera ne podržava audio snimanje . Jasan efekat slušanja, Sačuvajte glasovne dokaze, Prava reprodukcija zvuka, Čisti snimak detalja, Pomaže vam da snimite važne zvučne dokaze.

ID Oglasa: #166115327
Informacije
Pošiljke uglavnom šaljem Post Expressom, po vašoj želji običnim ili CC koji je nešto sporiji ali košta 200 dinara fiksno, a moguće je lično preuzimanje na teritoriji Beograda u bilo koje doba na Banovom brdu ili nekom drugom mestu koje nam odgovara.

Uvažavam reklamacije na ispravnost i kvalitet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.