slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Mini WiFi KAMERA sa senzorom pokreta A9

1.450 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
462
17
pre 2 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saska Cvetkovic
Član od 12.01.2013.
Svi oglasi
Kamera sa senzorom pokreta Zaštitite svoj dom i svoje voljene na pametan način! Kontrola u svakom trenutku uz pomoć telefona Kamera šalje poruku upozorenja na vaš pametni telefon i sprema aktivnosti posetitelja na memorijsku karticu kako biste ih kasnije mogli pregledati. Noćno snimanje Ima izvrsnu mogućnost snimanja u uslovima slabog osvetljenja, doseg noćnog snimanja može doseći do 5 metara. Senzor pokreta i sigurnosni nadzor Kad senzor otkrije kretanje, kamera će na vaš telefon poslati poruke upozorenja sa slikama koje je snimila. Izdržljiva ugrađena baterija Kameru možete u svako doba napuniti priloženim USB kabelom. Moći ćete je koristiti i tokom punjenja. Potpuno napunjena, radiće 180 minuta. Jednostavna upotreba Povežite kameru sa telefonom dok preuzimate besplatnu aplikaciju. Kamera je spremna za upotrebu! Super malena i teško primetna sa magnetnim pričvršćivanjem Obim kamere je 3,5 cm, tako da se može postaviti u svaki ugao ili na bilo koju metalnu površinu. Može služiti kao savršena nadzorna kamera u kancelariji, kući i automobilu itd. Sa ovom Wi-Fi kamerom uvek ćete na svojem telefonu videti sve što se događa unutar ili izvan vašeg doma. Toliko je mala da je teško uočljiva. Može se upotrebljavati i za nadzor beba. Tehničke specifikacije: Materijal: ABS Podrška za aplikacije: Android/iOS Veličina: 4,3 x 3,5 x 2,5 cm Težina: 180 g Rezolucija: 1920 x 1080 P Izdržljivost baterije sa jednim punjwnjem: 180 minuta Napon punjenja: DC-5V/1A ugrađena punjiva polimerna litijeva baterija Boja: crna Paket sadrži: 1 x Wi-Fi kamera, 1 x USB kabal za punjenje, 1 x magnetsko postolje, 1 x uputstvo za upotrebu  
ID Oglasa: #115363716
Informacije

0600226411 POZIV, SMS

0616261680 VIBER  za fotke i pismenu komunikaciju ISKLJUCIVO

Saljem Bexom u roku od 1-3 dana.  

Dostava je 367din za placanje pouzecem.  

Troskove slanja na reklamaciju snosi kupac (200din postom), ako je opravdana saljem zamenu o svom trosku ili vracam novac uz dogovor i po izboru kupca.

Za vece kolicine niza cena, .

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.