slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

SANNCE 1080P sigurnosna kamera AHD/TVI/CVI/CVBS 4-u-1 CCTV

2.600 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
157
4
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

SANNCE 1080P sigurnosna kamera AHD/TVI/CVI/CVBS 4-u-1 CCTV kamera IP66 otporna na vremenske uslove Analogna CCTV kamera za nadzor Bullet kamera za unutrašnju upotrebu na otvorenom, 30m noćni vid

【Cristal 1080p Snimak dan i noć 】Vidite sve jasno u 1080p Full HD bez obzira na dan ili noć. Snimite najjasnije slike od 2MP sa izuzetnim senzorom slike, mnogo oštrijim od drugih kamera za nadzor od 1080p.

    【Moćna 4-u-1 kompatibilnost】 Ova sigurnosna kamera podržava AHD/TVI/CVI/CVBS video izlaz i kompatibilna je sa SANNCE DVR-ovima i DVR-ovima drugih proizvođača za snimanje 24/7. Pristupite direktno OSD meniju da biste promenili režim video izlaza kontrolisanjem dugmeta na kablu.

    【30m Clear Night Vision 】Pametne IR LED diode omogućavaju CCTV kameri za nadzor da snima oštre slike čak i sa udaljenosti do 30m  u gotovo potpunom mraku. 3D DNR i digitalni VDR uklanjaju šum slike, dajući oštre slike noćnog vida.

    【IP66 Otporan na vremenske uslove i prašinu 】 IP66 ocena otpornosti na vremenske uslove obezbeđuje da kamera za video nadzor radi savršeno u svim ekstremno hladnom/toplom vremenu, na otvorenom ili u zatvorenom prostoru bez ograničenja.

    【Jednostavno za instaliranje i rukovanje】 Sa podesivim postoljem sa 3 ose, možete podesiti sočivo kamere da biste ga fiksirali na željeni ugao.

ID Oglasa: #157119919
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.