slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Spijunska HD wifi kamera sat, 1080p stoni sat kamera

4.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
41
2
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi
【Sat sa skrivenom kamerom】: Ova špijunska kamera izgleda kao običan sat koji vam može reći vreme. Objektiv špijunske kamere je skriven ispod sjajnog ekrana tako da ga niko neće primetiti. Može se koristiti sa širokim uglom od 150 stepeni i sočivom od 1080P. Delujte kao kamera za nadzor u: kancelariji, kući, automobilu itd. Sa Romeifli špijunskom kamerom nikada nećete propustiti nijedan detalj koji se jasno dešava u prostoriji.


【Wi-Fi striming i daljinski prikaz】: Bežična Wi-Fi špijunska kamera skrivena u satu može biti povezana na internet mrežu, tako da možete da prenosite svoje snimke uživo sa bilo kog mesta na svetu. Samo preuzmite aplikaciju i pratite uputstva, a zatim ćete moći da vidite šta se dešava na vašem telefonu, tabletu ili računaru.


【Loop Recording】: Umetnite Micro SD karticu u njen slot, uključite je, kamera će automatski početi da snima. Kada je memorijski prostor pun, kamera će prepisati datoteke sa najstarijih na najnovije. Napomena: Nema audio zapisa funkcija zbog saveznog zakona


【Moćne performanse mašine】: Vifi skrivena kamera ugrađena u napredni senzor slike od 2.0MP koji pomaže da se glatko snima Full HD video sa preciznom reprodukcijom boja. Širokougaoni objektiv profesionalnog kvaliteta od 120° za večeru, stvarajući veliki prikaz pokrivenosti za praćenje vaše nege, kompatibilan sa iOS i Android, striming uživo sa bilo kog mesta, savršen za kuću, kancelariju ili porodicu kao kućna pomoćnica ili kamera dadilje 24/4


【Jasan noćni vid i detekcija pokreta】: Špijunska kamera dolazi sa odličnim 5M infracrvenim noćnim vidom, možete jasno videti sve detalje i površinu čak i u mračnom okruženju. I vaš telefon će dobiti obaveštenje sa slikama dok se detektuje pokret. Samo koristite aplikaciju da vidite detalje u realnom vremenu i ne morate da brinete da li se desio nestanak.
ID Oglasa: #163720073
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.