slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Spoljna IP kamera HD rezolucije, PTZ, dvosmerni audio

3.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
David
Član od 09.03.2013.
kp izlog

*****Rezolucija 4k*****

 

*****PTZ rotacija - horizontalno 352* i vertikalno 95* *****

 

*****Dvosmerni audio*****

 

*****Inteligentno noćno snimanje u boji*****

 

*****Vodootporna*****

 

 

✅Bežična Wi-Fi kamera: 3K rezolucije, sa 4 MP visoke definicije, lako pratite svoj dom i voljene pomoću ove praktične i jednostavne kamere. Jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju i pristupite fidu uživo sa bilo kog mesta. Ova bežična IP kamera može da radi sa WiFi (2.4G WIFI) ili bez WiFi mreže. Kada nema WiFi, umetnite karticu (KARTICA NIJE UKLJUČENA) i uključite kameru, kamera će snimati i na karticu.

 

✅Clear Night Vision: HD nadzorne kamere sa ugrađenom funkcijom svetla, koja može da prikaže super jasne slike čak i u izuzetno mračnim okruženjima. Kamera podržava režim noćnog gledanja. R-est siguran znajući da možete da snimite sumnjive aktivnosti koje se dešavaju noću. Bilo u prisustvu slabe svetlosti zvezda ili potpunog mraka, pružajući vam najbolje iskustvo noćnog vida.

 

✅Svestrane karakteristike: Sa širokougaonim sočivom, upozorenjima aktiviranim pokretom, daljinskim snimanjem i reprodukcijom, ova kamera je prepuna korisnih funkcija za sve vaše potrebe nadzora. Dobijajte upozorenja na svom pametnom telefonu kad god se detektuje pokret ili prilagodite zone detekcije pokreta tako da možete da vidite ono što je najvažnije. Dvostruki glasovni interfon, komunikacija u realnom vremenu bez udaljenosti.

 

✅Pametna detekcija pokreta: Budite informisani uz trenutna obaveštenja koja se šalju na vaš telefon kada se detektuje pokret. Budite korak ispred i zaštitite svoj dom i stvari. Ugao horizontalne rotacije od 350 stepeni, vertikalni obrt od 90 stepeni, ViFi kamera nema mrtvog ugla koji nadgleda svaki ugao, nema potrebe da brinete o slepoj zoni, tako da su vaša porodica i deca sigurniji i sigurniji.

 

✅ Višestruke primene: Savršeno za upotrebu u vašem domu, kancelariji, skladištu, prodavnici ili baštenskim uglovima. Pazite na svoju imovinu i osigurajte bezbrižnost gde god da se nalazite. Podržava besplatno prebacivanje između dva ekrana i jednog ekrana na mobilnim telefonima i deljenje slika sa više ljudi.

ID Oglasa: #163771109
Informacije
Pošiljke uglavnom šaljem Post Expressom, po vašoj želji običnim ili CC koji je nešto sporiji ali košta 200 dinara fiksno, a moguće je lično preuzimanje na teritoriji Beograda u bilo koje doba na Banovom brdu ili nekom drugom mestu koje nam odgovara.

Uvažavam reklamacije na ispravnost i kvalitet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.