slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Wifi spoljna kamera kruzna 360 stepeni 3MP Dekco

3.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

Pametno praćenje pokreta: Praćenje pokreta omogućava DEKCO sigurnosnoj kameri da otkrije pokretne objekte. Jednom aktivirana, sigurnosna kamera će automatski početi da snima i prati pokretni objekat. Kada se otkrije pokret, primaćete upozorenja direktno iz aplikacije na vašem iOS/Android uređaju.
Jaki reflektori i noćni vid u punoj boji: DEKCO nadzorne kamere uključuju funkciju jakog reflektora, koja može da prikaže super jasne slike čak i u izuzetno mračnom okruženju. Reflektorska kamera podržava infracrveni/u punoj boji/automatski (pametni) režim noćnog vida. Osim toga, možete da zumirate sliku do 4k, a svi uglovi su pod vašom kontrolom. Sve funkcije vam omogućavaju da prilagodite svoje najbolje iskustvo noćnog vida.
Ugao gledanja od 350° i daljinsko praćenje: DEKCO ViFi bežična spoljna sigurnosna kamera je dizajnirana sa rotacijom od 90 stepeni vertikalno i horizontalno za 350 stepeni; Sigurnosnu kameru možete daljinski pratiti da nadgledate čitavu oblast bez mrtvih uglova. To je odlična opcija da zaštitite bezbednost vaše imovine i porodice. PTZ kamera podržava gledanje uživo na vašem mobilnom telefonu putem besplatnog preuzimanja `CloudEdge` aplikacije. (Kamera je žičana električna kamera, a ne kamera na baterije)
Dvosmerni audio i IP66 sertifikat otporan na vremenske uslove: DEKCO kućne bezbednosne kamere sa ugrađenim mikrofonom i zvučnicima mogu uspostaviti razgovor u realnom vremenu između vas i vaših posetilaca. Ako pronađete bilo koju neželjenu osobu, možete razgovarati u aplikaciji da biste je pustili napolje i živeli opušteno. Vodootporne PTZ kamere mogu da izdrže loše vremenske uslove i imaju dobre radne performanse na otvorenom.
2,4GHz ViFi i skladište: DEKCO spoljni ViFi sistem sigurnosnih kamera podržava 2,4GHz ViFi (nije kompatibilan sa 5GHz ViFi). Ugrađeni slot za SD karticu kamere podržava mikro SD karticu (nije uključena) do 128G. DEKCO sigurnosne kamere takođe podržavaju bezbedno šifrovano skladištenje u oblaku.
C10

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!
ID Oglasa: #165911597
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.