slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Wireless Outdoor IP Camera Blurams A21C

5.500 din

Futog
Kao novo - nekorišćeno
17
2
pre 9 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vukasin
Član od 15.05.2012.
Bežična spoljna kamera Blurams A21C će vam pomoći da povećate bezbednost u vašem domu. Pruža video visoke rezolucije od 1080p i omogućava vam da dobijete jasnu sliku čak i noću. Vodootporan je IP65, tako da ga bez brige možete koristiti na otvorenom. Inteligentno prepoznaje lica, a kada otkrije nekoga u blizini vašeg doma, odmah će vas obavestiti. Takođe podržava dvosmerni zvuk i kompatibilan je sa glasovnim asistentima kao što su Google Assistant i Amazon Aleka.

Dobijte jasne, oštre i detaljne vizuelne prikaze – ništa vam ne može izbeći pažnju uz Blurams. A21C snima video visokog kvaliteta od 1080p i ima Starlight Night Vision, koji se automatski uključuje u uslovima slabog osvetljenja. Zahvaljujući tome, možete biti sigurni da ćete videti svaki detalj - i tokom dana i po mraku. Takođe je vredan pažnje širok ugao od 129° .

Kamera inteligentno otkriva ljude - ako je neko u vašem domu ili bašti, uređaj će vas odmah obavestiti. A21C takođe ima svetlosni i zvučni alarm koji će se aktivirati ako se identifikuje mogući uljez. Zahvaljujući tome, možete još bolje da brinete o svojoj bezbednosti! Kamera takođe nudi prepoznavanje lica. Ako detektuje osobu u blizini vašeg doma, dodeliće joj ime (ako je prethodno programirano).

A21C kamera je idealna kako u zatvorenom tako i na otvorenom - ne plaši se čak ni izuzetno teških vremenskih uslova. Uređaj se odlikuje vodootpornošću IP65 - kiša, sneg, sunce ili vetar ne predstavljaju veliku pretnju za njega. Proizvod je takođe veoma jednostavan za sklapanje - lako se možete nositi sa njim. Sada možete lako da se pobrinete za bezbednost u svom domu!

Vaša kamera je snimila važne snimke koji bi vam mogli zatrebati? Ne plašite se da ćete ga izgubiti! Uređaj vam omogućava da snimite video na microSD karticu (nije uključena) maksimalnog kapaciteta od 128 GB. Dakle, možete se pobrinuti za čuvanje svih potrebnih datoteka. Pored toga, uz kameru dobijate mesec dana besplatnog pristupa oblaku (sa mogućnošću produženja uz dodatnu naknadu).

Uživajte u jednostavnom i praktičnom radu kamere. Sve što treba da uradite je da instalirate aplikaciju Blurams, koja je dostupna i za pametne telefone i za računare. Pomoću njega ne možete samo da proverite pregled sa A21C, već i, na primer, promenite podešavanja i iskoristite mogućnosti koje nudi dvosmerni zvuk. Uređaj je takođe kompatibilan sa inteligentnim pomoćnicima Amazon Aleka i Google Assistant. Tako da možete upravljati njima glasom. Samo recite nekoliko reči da biste projektovali sliku kamere u bašti!

 

 

Producer Blurams Name Blurams Outdoor Pro Model A21C Matrix 1/2.8" 2 MP CMOS Video Resolution 1080p/15FPS Angle of view 129° wide angle Video Codecs H.264+ Wireless IEEE 802.11 b/g/n IPsec protocols 64/128-bit WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK, WPS Night vision 2x high power infrared LEDs with IR filter, 7 m, Super LoLux 0.1 lux / F2.0 (COLOR), 0.01 Lux / F2.0 (BW) Motion detection Yes Microphone / Speaker 2-way audio Picture/sound enhancement 3D noise reduction, 4x digital zoom, distortion correction Cloud storage One month free plan (save the last 7 days), the possibility of purchasing an additional Standard or Premium plan Local data storage microSD card up to 128 GB (not included) Power DC 5 V / 2 A micro USB cable (3 m) Operating temperature -20° C - 50° C Application Blurams (smartphone app, desktop web app) Compatibility Google Assistant, Amazon Alexa Waterproof IP65 Dimensions 91.5 x 56.5 x 98.5 mm Scales 228 g
ID Oglasa: #163684216
Informacije
Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.  

Moguce licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu, Futogu.

Garancija na ispravnost.

Ne radim zamene i ne radim povrat novca za pogresno narucene artikle.

Kontakt KP Poruke/Viber.

Vukasin 060 0 164 264

Marko 065 926 4721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.