slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Stilizovani krstić od drveta kajsije - ručni rad

650 dinFiksno

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
39
1
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksandar
Član od 24.01.2017.
Svi oglasi
Krstić od drveta kajsije - ručni rad

Od svih vrsti koje imamo u ponudi i od kojih izrađujemo krstiće, kajsija bez premca ima najlepšu strukturu. Ono što dodatno čini posebnim krstiće od kajsije je što često grane kajsije nisu dovoljno široke da bi se od njih napravio ceo krstić, a i kad jesu, vrlo često se ne može izraditi jer je kajsija puna rupica i pukotina.

S toga su krstići od kajsije, pored svoje lepote, vrlo unikatni i retki, izradili smo samo desetak komada do sada, i ako se odlučite za kupovinu istog da li za sebe ili za poklon za neku voljenu osobu, imaćete(ili će imati) nešto zaista posebno i neponovljivo


Dimenzije krstića su 2,5x2 cm. Premazan je najfinijim prirodnim uljem, a zajedno sa lančićem ili kanapom je potpuno vodootporan, pa ga ne morate skidati prilikom kupanja, na bazenu, moru. . .

Sama ogrlica je od poliesterskog voskiranog kanapa, koji naliči kožici, ali nema neprijatni miris kao koža, neće vam izazvati alergije i sjaj će uvek biti isti kao i prvog dana. Takođe, gotovo je nemoguće iskidati ovu ogrlicu. Možete je podešavati na željeni obim, jer je ogrlica vezana u samopodesive čvorove, i menjati kad god poželite.

Doplata za lančić sa od nerdjajućeg čelika je 350 dinara, a za dužinu se možete sami odlučiti. Standard je 55 cm, da stoji "taman" kako treba.

Ovaj krstić, kao i svaki drugi, dolazi u specijalno dizajniranoj Impossible koverti

Cena ovog krstića sa poliesterskim voskiranim kanapom je 650 dinara, a sa lančićem od nerđajućeg čelika je 1000 dinara

Ako imate dodatna pitanja ili neodumice, stojimo vam na raspolaganju

Šaljemo Post Expressom(450 dinara) ili uplatom na račun pa preporučenim pismom(iznos+180 dinara). Slanje u roku od 1-2 radna dana.

Lično preuzimanje u Beogradu moguće je na Karaburmi i Višnjičkoj Banji

Pogledajte i ostale moje oglase ili nas posetite na društvenim mrežama

Viber/Telegram - 0616210681
FB i IG - Impossible Jewelry - zapratite nas

Impossible Jewelry - unikatnost izražena kroz nakit
 
ID Oglasa: #155140329
Informacije
Šaljem Post Expressom ili kao CC paket, uplata unapred na račun ili plaćanje pouzećem. Šaljem i kao preporučeno pismo, uplatom unapred na račun(najjeftinija opcija).

Lično preuzimanje Karaburma i Višnjička Banja

Nakit ne radim po porudžbini(sem drvenih krstića bez smole) - samo gotovi proizvodi 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.