slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Klupa 5 za benč sa nosačem tegova+propadanje UNIKAT

15.000 din

Futog
Kao novo - nekorišćeno
1.909
27
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladan Oljaca online
Član od 16.06.2015.
Svi oglasi
Nove klupe model 5 sa nosačem tegova i vežbom propadanja jedine na tržištu mogu reći i u svetu jer ovo još niko nije pravio. Naslon klupe je podesiv u više položaja od ravnog do potpuno uspravnog položaja , a unikatna je u tome što je nosač tegova klizan prati vrstu vežbe koju radite , npr. ravan benč nosač se nalazi na samom kraju klupe, ako dižete naslon u viši položaj naravno nosač ostaje iza vas to je problem kod svih klupa koje se prave jer su one fiksne , ali na ovim klupama vi pomerate nosač prema napred on kliza kroz cevi klupe i kad namestite položaj koji vam treba ispod se nalaze 2 zatezača sa kojim se klupa fiksira. Takođe i prednji sedeći deo je podesiv u više položaja. Kad radite ramena koristite ili uspravan položaj al tad radite sa dvoručnim tegovima , ako će te sa jednoručnim tegom tada koristiti nosač i naslon ide u ravan ležeći položaj da bi mogli da sednete na njega i da budete uz nosač sa tegom. Naravno i nosač je podesiv po visini izvlačenjem unutrašnje cevi koja ima rupe na sebe , kad podesite željenu visinu provučete štift i imate zatezač sa zadnje strane koji stegnete isto kao i kad nosač pomerate u horizontalnom hodu. Napravljen na nosaču i dodatak za propadanja. Mogućnost nezavisnog korišćenja znači kompletno odvajanje klupe od stalka pa klupu možete da je koristite za trbušnjaka a stalak za čučanj al bolje da je vezan za klupu jer je stabilniji. Na prednjem delu klupe videćete ostavio sam mesto gde će se dodavati nastavak za SKOT I PREDNJU ZADNJU LOŽU ima poseban oglas za dodatke.
Sad o konstrukciji kao što vidite 2 reda cevi znači niko ni to nije odradio na ovakav način samim tim puno je jača stabilnija izrađena je od cevi 35x35 , nasloni imaju svoje konstrukcije što samim tim još više daju čvrstinu, lako podešavanje položaja provlačenjem štifta kroz klupu i cevi koja drži naslone. Sami nasloni su odrađeni od iverice 18mm obloženo tvrdi sunđer ili žima i presvučeno kvalitetnom crnom eko kožom i debljina je oko 40mm. Sve to kad se sklopi daje jednu veoma kvalitetnu i jaku klupu.
Svaka serija nova je poboljšana sad dodajem na postojeći opis gde god su klizni delovi imaju iznutra obloge da ne bi gululo farbu.
Takođe počeli smo sa plastifikacijom pa ako želite malo se čeka i 1500 je skuplja znači 16500 PLASTIFICIRANA.
Kontakt Gordana 0694201687
Vladan 0641478927
ID Oglasa: #124126899
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.