slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kosa klupa za trbusnjake ModernHome

8.550 dinFiksno

Beograd
Novo
18
1
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Kosa klupa za trbušnjake brenda ModernHome je idealno rešenje za vežbanje mišića stomaka u udobnosti vašeg doma.

Ova klupa omogućava podešavanje visine, prilagođavajući intenzitet vežbanja vašim potrebama i preferencijama.

Klupa je dizajnirana za izvođenje različitih vežbi koje ciljaju razvoj mišića trbuha, ruku, leđa i kičme, čineći je multifunkcionalnim alatom za održavanje kondicije. Sedište klupe je napravljeno od mekane eko-kože, pružajući vam udobnost tokom vežbanja.

Naslon za leđa je punjen mekim sunđerom, obezbeđujući dodatnu podršku i udobnost tokom vežbi. Klupa je opremljena podesivim jastučićima za noge, omogućavajući vam pravilno pozicioniranje tela tokom vežbanja i angažovanje pravih mišićnih grupa.

Noge klupe su opremljene penastim zaštitnicima od klizanja i stabilnim, praškasto premazanim konstrukcijama.

Jednostavan sistem sklapanja omogućava brzo sklapanje klupa kako bi zauzimala minimalan prostor, čineći je idealnom za male domove ili prostorije sa ograničenim prostorom. Specifikacije: Višenamenska Visina: 46,5 cm - 62 cm  Dužina naslona za leđa: 105 cm Širina naslona za leđa: 30 cm Težina klupe: 10 kg Boja: Crna i crvena Podešavanje: Noge Šifra proizvoda: UD2103 Proizvođač: ModernHome

ID Oglasa: #164328506
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.