slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Prednja , zadnja loža dodatak +trbuš. i leđa VUL 7

5.500 din

Futog
Kao novo - nekorišćeno
1.545
22
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladan Oljaca online
Član od 16.06.2015.
Svi oglasi

Novi nastavci ili dodaci za vežbe mogu, prednja i zadnja loža sa 6 crnih masivnih penastim sunđerima 5500. Dodatak je pravljen za klupe koje su moje izrade imate na oglasima svaka klupa ima ostavljen deo gde se ubacuje ovaj dodatak, ali može i na vaše jako lako da se ugradi, noseća cev je 35*35 i dovoljno je da na prednjem delu navarite cev 40*40.
Toliko o nadogradnju, sad opis za dodatak.
Kao prvo možete podešavati visinu, to je glavni stub koji ulazi u klupu ima nekoliko rupa koji vi osiguračem odredite visinu i onda se samo pritegne sa postojećim zatezačem koji se nalazi na klupi. Može da ide i u nulti položaj na dno ako će mala deca da koriste, a takođe može dosta visoko za one sa dugim nogama. Prva 2 sunđera su za podkoleno ili koleno zavisi šta se radi. Ako ste stavili pod koleno onda je to za prednju ložu ili šut onda se koriste donji sunđeri koji se obuhvate prednjim delom stopala ili cevanice i potiskujese prema gore, a takođe je podesiv i taj deo za stopala izvlači se ka dole može da se produži još 25cm. Na prednjem delu tog mesta za stopala nalazi se  šipka fi27 ili 30mm na koju se kače tegovi i ima čaura za pritezanje kako se tegovi nebi pomerali. Sledeći položaj vežba za zadnju ložu leže se na stomak kolena idu na gornje sunđere kao što sam već to objasnio znači kolena tek malo prođu da sunđeri budu tek iznad kolena , a par zadnjih sunđera se kači malo iznad pete, takođe podešavanje za dužinu ima kao i kod predhodne vežbe pomak 25cm. VEOMA BITNA STVAR OVAJ DODATAK ima mogućnost fiksiranja u 2 položaja tako da sem vežbi za noge možete i trbušnjake i leđa da radite. Ubaci se u središnjem zglobnom delu štift u željeni položaj i onda su sunđeri fiksni zakaačite noge dole i radite trbušne mišiće, a ako se okrenete kao kad se radi zadnja loža onda u fiksnom položaju noge su nepomične a podižete prednji deo znači leđa rade tada. SVE U SVEMU NA SVE SAM MISLIO I NEMA GREŠKE. Odrađeno je veoma kvalitetno jako lepo se preklapa i nema pomeranja jer je odrađeno sa kugličnim ležajevima, što je najbitnije i veoma izdrživo jer se koriste osovina 10mm. Ako nešto treba pitajte. U PONUDI I DODATAK ZA BICEPS-SKOT.
U PONUDI I TEGOVI PLOČE ZA OVU VEŽBUPlastični 160 dinara po kilogramu
Liveni 240 dinara po kilogramu 

PRATITE svaki dan po neki nov oglas a i pogledajte ostale oglase kliknite ispod broja telefona SVI OGLASI. Ukoliko vam se nesto svidi kliknite u gornjem levom uglu na pratim i bice u vasoj listi zelja dok nedodje do neke realizacije.
kontakt VLADAN 0641478927 PORUKE NA KP/MOB/VIBER

ID Oglasa: #146052675
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.