slika
slika
1 od 2

FITBIT Sense carbon stainless steel case-graphite

329 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
160
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.
▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.

Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000 artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00

 

Fitbit Sense pametni sat , , FITBIT Sense carbon stainless steel case-graphite silicone strap , , Pametni sat koji pomaže u upravljanju stresom i praćenju rada srca Prilagodite se svom telu pomoću alata za praćenje zdravlja srca, upravljanje stresom, nadzor temperature kože i još mnogo toga. EDA (elektrodermalna aktivnost) otkrivanje i upravljanje stresom EDA skeniranje smisla na vašem zglobu je aplikacija za otkrivanje elektrodermalne aktivnosti koja može označiti odgovor vašeg tela na stres i omogućiti da ga se bolje nadgleda i leči. Senzor temperature kože na zglobu Sense svakodnevno beleži temperaturu vaše kože i otkriva odstupanja od osnovne linije, tako da možete pratiti temperaturu tokom vremena. Besplatni 6 meseci Fitbit Premium - analiza tela i zdravlja i lične preporuke * * Samo za nove korisnike Fitbit Premium-a Uređaji koji će vam pomoći da bolje spavate Razvijte bolje navike pred spavanje - od prikazivanja trenutnog rezultata spavanja do povećanja pomoću korisnih saveta, faza spavanja i režima spavanja. Pratite sopstveni tempo Sense nadgleda vaše aktivnosti tokom dana, kao što su broj koraka, pređeni put, aktivno utrošeni minuti i sagorevane kalorije, da bi vam pokazao kako se približavate svojim ciljevima u svako doba dana

Premium dizajn Sofisticirani i savršeno uklopljeni sat od nehrđajućeg čelika sa još boljom takozvanom naramenicom za satove Infiniti. Zahvaljujući mehanizmu za brzo oslobađanje, promena izgleda je takođe dečija igra. Budite mirni dan i noć Opustite se i opustite uz Fitbit i vođenih deset procenata fokusirajući se na umirujuće zvukove i smanjenje stresa, miran san, pozitivne poene Koristeći srećniju meditaciju. Upozorenje o visokom ili niskom pulsu Puls u mirovanju je ključni pokazatelj vašeg zdravlja, tako da će vas Sense obavestiti ako je vaš puls neobično visok ili nizak. Ugrađeni GPS Ostavite telefon kod kuće i koristite ugrađeni GPS za praćenje trčanja, vožnje bicikla i još mnogo toga. tempo i pređena razdaljina - kasnije možete da pogledate mapu intenziteta treninga u Fitbitu. Dobijte jedinstvene savete i crpite inspiraciju Koristite svoj Fitbit svaki dan i brzi pristup informacijama o vašem zdravlju, aktivnostima i spavanju. Pridružite se Fitbit zajednici i budite motivisani. Učestvujte u društvenim izazovima, dobijte detaljne savete i pratite svoj napredak, sve na jednom mestu. Bolja noć donosi bolji dan Naučite šta biste trebali da promenite da biste poboljšali kvalitet spavanja i koristite korisne alate kao što su lična lista aktivnosti pred spavanje, umirujući i opuštajući audio snimci i još mnogo toga. Jedite bolje, osećajte se bolje Iskoristite Fitbit u potpunosti beležeći obroke i upoređujući broj kalorija koje ste uneli i sagoreli da biste postigli svoje ciljeve. Iskoristite Fitbit najbolje uz pretplatu na Fitbit Premium Pretvorite podatke pametnog sata u prilagođene savete samo za vas. Napredni alati za nadgledanje sna, izazova, igara i sadržaja pomažu vam da razvijete bolje navike i vodite zdrav život.

ID Oglasa: #114572744
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.