slika
slika
slika
slika
1 od 4

FITBIT Versa 3 gold-purple

245 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
96
1
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.
▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.

Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000 artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00

 




Vodootporan do 50m Versa 3 je vodootporna do 50 metara, što znači da je možete koristiti u bazenu, nositi pod tušem, na plaži i dalje. Aplikacija Find Mi Phone Ne možete pronaći telefon? Pomoću ugrađene aplikacije Find Mi Phone na vašem Fitbit pametnom telefonu možete lako pronaći telefon direktno sa zgloba. Samo dodirnite da biste aktivirali alarm i telefon će zvoniti i neprestano vibrirati dok ne pronađe svoju lokaciju. * Aplikacija Fitbit Mobile mora biti pokrenuta na vašem pametnom telefonu. 20+ režima treninga + SmartTrack Birajte između do 20+ režima vežbanja da biste dobili statistiku vežbanja u realnom vremenu ili dozvolite SmartTrack-u da automatski detektuje i snima vaše vežbe. Kardio nivo fitnesa Upoznajte bolje svoju kondiciju i naučite kako se vremenom možete poboljšati pomoću Cardio Fitness Score -a u okviru personalizovane aplikacije. Muzičko iskustvo Čuvajte i reprodukujte muziku i podkaste sa Deezerom i kontrolišite Spotifi sa zgloba. Ugrađeni GPS Koristite ugrađeni GPS za trčanje na otvorenom, planinarenje i drugo da biste videli svoj tempo i udaljenost bez telefona, a zatim pregledajte mapu rute za vežbanje u aplikaciji Fitness. -Senzori i komponente: žiroskop, ugrađeni GPS + GLONASS, troosni akcelerometar, visinomer - Vi-Fi (802.11b / g / n 2,4 GHz) - Ambijentalni svetlosni senzor - Mikrofon - Zvučnik - Vibracioni motor - Optički monitor otkucaja srca - Baterija i napajanje: trajanje baterije do 6+ dana. Trajanje baterije i ciklusi punjenja zavise od upotrebe, postavki i drugih faktora, a stvarni rezultati mogu varirati. Da biste koristili funkciju stalno uključenog ekrana, morate da punite češće. Preporučujemo da uređaj punite svakih nekoliko dana. - Tip baterije: Litijum -polimer - Vreme punjenja: (10-80%): Oko 40 minuta - Brzo punjenje: 1 dan trajanja baterije za 12 minuta - Povezivanje: Bluetooth® 5.0 - Vodootporan do 50 metara. Ne preporučujemo nošenje Fitbit Versa 3 u hidromasažnoj kadi ili sauni - Sinhronizacija: Aplikacija Fitbit kompatibilna je sa najpopularnijim telefonima i tabletima. Da biste postavili i koristili Fitbit proizvode i usluge, morate instalirati Fitbit na kompatibilan uređaj sa jednim od sledećih operativnih sistema: Apple iOS 12.2 ili noviji, Android OS 7.0 ili noviji. - Domet sinhronizacije: do 9 m - Za neke funkcije, poput obaveštenja sa pametnog telefona, može biti potreban Android 7.0 ili noviji. Proverite kompatibilnost uređaja. - Sinhronizacija zahteva Bluetooth DOLE i internet vezu. - Sinhronizuje se sa Mac OS Ks 12.2 i novijim, iPhone 5S i novijim, iPad 5 gen. i kasnije, Android 7.0 i novije verzije  

ID Oglasa: #122531864
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.