slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Pametni sat M6, merač otkucaja srca, pedometar, kalorije

1.490 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
23
2
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Venditio Invictus
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

【Lepa promena】:Pedometar, praćenje kalorija, lagan, protiv znojenja. Meki silikon sa glatkom završnom obradom za sportski izgled. Udoban i izdržljiv. Takođe ne može samo da vas podseti putem vibracije kada vaš telefon primi pozive, poruke ili druga obaveštenja, već i direktno prikazuje detalje na ekranu.


【Najbolje za trčanje】: fitnes trackeri, kada uključite aktivni režim tokom aktivnosti kao što je trčanje, možete meriti GPS rutu, utrošak kalorija, brzinu i otkucaje srca u realnom vremenu. Ima mogućnost analize podataka o vežbanju, preporučenih za svakodnevno zdravlje i vežbanje. Automatsko prepoznavanje hodanja, trake za trčanje, trčanja na otvorenom, vožnje bicikla na otvorenom, mašine za veslanje, vrsta režima vežbanja eliptične mašine, nikada ne propustite svaki trenutak vežbanja.


【Monitor otkucaja srca i Monitor za spavanje】 Pametni sat za puls, može automatski i neprekidno pratiti vaš otkucaj srca 24 sata. Sleep Tracker, možete da proverite grafikon dinamičke krive pulsa tokom dana u aplikaciji tako što ćete detaljno analizirati podatke kao što su vreme spavanja, dubina spavanja i buđenje sna, kako biste poboljšali kvalitet sna.


【Monitor zdravlja】: Praćenje aktivnosti, pedometar, kiseonik u krvi: sveobuhvatno razumevanje sopstvenog zdravlja; Podržite zasićenje krvi kiseonikom SpO2 proveru da biste bolje upoznali svoje telo. Otkucaji srca: Pametno 24-časovno praćenje otkucaja srca sa nenormalnim aktivnim podsetnikom Upravljanje ženskim ciklusom i podsećanje: Snimite menstrualni period, a narukvica pre dolaska Vibracija vas podseća da se pripremite unapred, olakšavajući vam život.


【Poklon za roditelje i decu】Black Health Band, ako želite da članovi vaše porodice postanu aktivni i malo vežbaju, možete im pokloniti ovaj tracker, posebno starijima i deci koja ne koriste pametni telefon.

 

POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #164292289
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.