slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Vodootporni sat za fitnes, merenje pritiska, pulsa, SpO2

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
112
14
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

⌚ Direktno upućivanje i odgovaranje na telefonske pozive: Povežite pametni sat sa telefonom preko Bluetooth-a, možete da upućujete ili odgovarate na telefonske pozive direktno sa pametnog sata. Omogućava vam da kontrolišete reprodukciju muzike preko pametnog sata (reprodukcija/pauza, sledeća/prethodna pesma) nakon što ga povežete sa telefonom, bez vađenja telefona iz džepa. Takođe, možete koristiti AI glasovnu funkciju da kontrolišete telefon za pristup vremenskim prilikama, vestima i drugim operacijama.

 

⌚ 1,7 inčni HD ekran osetljiv na dodir i pametni sat sa prilagođenim biranjem. Novi ekran u boji visoke osetljivosti od 1,7 inča i rezolucije 240 k 280 inča, lakši, prefinjeniji i elegantniji. Preko aplikacije možete izabrati preko 120 različitih stilova lica sata. Takođe možete da napravite svoje satove od sopstvenih fotografija. Ekran će se upalitikada okrene zglob prema licu.

 

❤ Celodnevno praćenje zdravlja/praćenje spavanja/sportski režimi: Pametni sat vam daje puls u realnom vremenu, monitor krvnog pritiska kiseonika (SpO2) koji takođe može pomoći u praćenju podataka o spavanju i donosi vam više naučnih navika spavanja. Zabeležite celodnevne aktivnosti poput koraka, sagorenih kalorija, pređenih milja, aktivnih minuta. Takođe podržava višestruke sportske režime i prati svu vašu razdaljinu i kondiciju tokom vežbanja. Pruža dublji uvid u vaše zdravlje.

 

⌚ IP67 vodootporan i dug vek trajanja baterije: Pametni sat ima IP67 vodootporan standard. Kiša, pranje ruku, vodeni park nisu problem (Napomena: nije pogodno za ronjenje ili saunu). Magnetni kabl za punjenje obezbeđuje lak način punjenja. Sportski pametni sat dolazi sa snažnom baterijom od 230 mAh za dužu izdržljivost. Potrebno je samo 2 sata za potpuno punjenje, a radno vreme dobija oko 5-7 dana, za 1-2 dana Bluetooth poziva. Neka ga nosite bez brige i oslobodite se vodootporne snage i anksioznosti.

 

⌚ Pametni sat za Android iOS telefone: Android pametni sat je kompatibilan sa iOS 8.0 i Android 5.1 i novijim uređajima. Povezivanjem sata sa svojim uređajem možete da primate obaveštenja u realnom vremenu o svojim pozivima, tekstualnim porukama i SNS porukama. Nikada ne propustite važne poruke. Takođe ima i druge funkcije kao što su kontrola glasom, kontrola kamere, vremenska prognoza, automatski datum, sedeći podsetnik, trening disanja, alarm, štoperica, pedometar, režim bioskopa, tajmeri ​​i još mnogo toga

ID Oglasa: #153135816
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.