slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

5 min. shaper broj 1 kao nov

8.008 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
102
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Top 13 Ns
Član od 24.11.2019.
Svi oglasi

Sve ispravno ko da nije korišteno sledi opis-

Zbog svog višenamjenskog i višepoložajnog dizajna, omogućava izvođenje raznih vježbi u različitim položajima (klizni trbušnjaci, trbušnjaci s jednom ili dvjema nogama, kosi trbušnjaci, čučnjevi, sklekovi, podizanje nogu, izdržaji itd. . ) za rad na različitim dijelovima tijela (jezgra i donji dio tijela, trbušnjaci, ruke, noge, stražnjica, prsa, struk, ramena, leđa itd. ). Idealno za jačanje i toniranje tjelesnih mišića na cjelovit način, posebno s naglaskom na područje trbuha. Ova svestrana sprava za trbušnjake je ergonomska, uniseks i pogodna za sve razine (početna, srednja, napredna, intenzivni trening. . . ).  

 

Može se mijenjati kut nagiba za viši ili niži stupanj težine. Ima LCD zaslon i brojač aktivnosti koji mjeri broj ponavljanja u minuti, ukupno ponavljanje, vrijeme treninga i potrošene kalorije, a automatski se isključuje nakon razdoblja neaktivnosti. Maksimalne je nosivosti do cca 120 kg. i pruža čvrsto držanje. Lako se sastavlja slijedeći priložene upute za sastavljanje.

 

Maksimalna nosivost: 120 kgUnutarnja i vanjska upotreba: Idealno za vježbanje kod kućeSadrži: Vodič za vježbanjeJednostavno za korištenje: Ugodna i jednostavna za korištenjeUklonjivo: Upute za sastavljanjeOriginalno i prijenosno: Jednostavan za prenošenje i spremanjeMjere dok je rasklopljen cca: 93 x 83 x 44 cmDimenzije dok je sklopljen cca: 121 x 16 x 44

Kontakt Vladan 0641478927

Gordana 0694201687

ID Oglasa: #161834697
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.