slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Ab doer twist sprava za istezanje ledja

4.000 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
580
14
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Top 13 Ns
Član od 24.11.2019.
Svi oglasi

Аб-Доер Твист-а и покрет од 360 степени помажу у циљању мишића које други тренинзи не могу да досегну.  Тонирајте мишиће и уживајте у ефикасном аеробном тренингу из седећег положаја уз Аб-Доер Твист.  Једноставан је за употребу – само седите на уређај и ваше тело ће аутоматски бити постављено у анатомски исправан (и стабилан) положај.  Док се крећете окретним покретом, Аб-Доер Твист помаже да се елиминише вишак масноће са стомака и косих костију, док истовремено циља на друге "метаболички активне" мишиће на унутрашњим и спољашњим бутинама, куковима и задњици.  Аб-Доер Твист-ова најсавременија Торсион-Флек технологија активира широк спектар мишићних група.  А пошто сте правилно поравнати и подржани, ефикасно ћете користити ове мишиће, са мање стреса и мање бола.

Аб-Доер Твист је направљен од челика тешког калибра квалитета за теретану, са више опција отпорности.  Контурне шипке за руке са стране су ергономски дизајниране да елиминишу стрес на вашим рукама, зглобовима, лактовима, раменима, врату и горњем делу леђа.  Само ротирајте руке нагоре и надоле да бисте тонирали мишиће рамена, бицепса, трицепса, горњег дела леђа и груди.  Док седите на седишту које се окреће, можете повећати отпор да бисте сагорели додатне масти или тонирали трбушне мишиће, ноге, тетиве колена, кукове, задњицу и косе.  Поред тога, уређај долази са масажним ваљком који вам даје ревитализирајућу терапеутску масажу при сваком тренингу.  Аб-Доер Твист је толико ефикасан да је добио печат одобрења од престижне Националне здравствене и велнес организације.

Када не користите Аб-Доер Твист, једноставно га преклопите и склоните.  Дизајниран за кориснике свих нивоа фитнеса и типова тела до 300 фунти, Аб-Доер Твист вам помаже да постанете фит за само неколико минута дневно.


ID Oglasa: #140841587
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.