slika
slika
slika
1 od 3

Aqua Bag torba za trening do 30kg

3.700 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
543
17
pre 14 dana
Odgovara na 0% poruka.
Tim Shop 0611396967
Član od 07.10.2018.
Aqua bag torba za vezbanje je izrađena od jakog ceradnog platna koje obezbeđuje dugotrajnost proizvoda. U pakovanju dolazi i pumpa za punjenje vazduhom.
Količina vode u rekvizitu može da se prilagodi, u zavisnosti od potreba, do maksimalnih 30kg,
 Aqua bag možeš poneti bilo gde sa sobom, jer ga uvek možeš isprazniti i dopuniti.
Trening sa Aqua bag-om je nestabilan i nepredvidljiv, jer se voda konstantno pomera. Ojačaće sve one mišiće koji nam pomažu da budemo stabilniji – stabilizatore, koji se teško mogu aktivirati u vežbama koje inače radimo, a koje često zanemarujemo jer se ne vide.
Četiri hvata koji se nalaze na Aqua bag-u omogućavaju izvođenje velikog broja vežbi, od onih jednostavnih za početnike do kompleksnih za profesionalne sportiste.
Rekvizit prvo napuni vodom, a kada to završiš, zavrni ventil i priključi pumpu da bi ostatak praznog prostora dopunio vazduhom.
Kada ne koristiš Aqua bag, najbolje bi bilo da ga staviš na suvo i hladno mesto
Ne bi trebalo da stoji na suncu (zbog UV zračenja), i trebalo bi izbeći ekstremne temperature da ne bi došlo do topljenja ili smrzavanja.
Kad se koristi napolju, obrati pažnju na to da oko tebe nema eksera, polomljenog stakla ili bilo čega drugog što može da ošteti proizvod.
Max 30kg
U ponudi do 20kg-3000dinara
ID Oglasa: #125065839
Informacije

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka

Za svaki proizvod dajemo garanciju na fabricku ispravnost

Radimo licno preuzimanje svaki dan od 10 do 15

za porucivanje posaljite poruku preko KP/Viber/ 
-Ime 
-Ulica i broj.  
-Mesto
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.