slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Deadlift Bar - šipka za mrtvo dizanje

190 €

Beograd | Novi Bg.
Novo
Dostupno odmah
83
0
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Vlada
Član od 11.11.2014.
Svi oglasi

Šta ovu šipku čini tako posebnom i kako vam može pomoći da podignete više težine? Prečnik šipke od 27 mm, poboljšava savitljivost šipke kako bi vam olakšalo pokretanje višeg, bržeg povlačenja i potencijalno podizanje veće težine sa poda. Da biste bili sigurni da ćete ovo iskoristiti za svako podizanje, obavezno resetujte šipku između serija da biste vratili šipku u pravo - zbog savijanja, ploče će udariti o pod pre nego što se šipka ispravi (vrati u pravo).

Tanji prečnik šipke, u poređenju sa standardnim prečnikom šipke od 28 mm, olakšava hvatanje zajedno sa agresivnijim narezima. Narezivanje vam omogućava da imate jače i čvršće držanje šipke u poređenju sa standardnom šipkom, ali se neće preterano usecati-urezivati u vaše ruke. Premaz cinka će takođe dodatno poboljšati prianjanje. Bez središnje oznake-narukvice, svaka strana narukvice ima oznaku za pauerlifting od 7,5” od centra tako da možete strateški postaviti ruke i pronaći najbolju širinu držanja za sebe. Svaka kragna, širine 2,5” i 56,5” dužine šipke između njih, ima zaštitni gumeni prsten.

The whip (Bič - zamah - savitljivost) vam omogućava da povučete više (veću težinu) sa više tačke pre nego što se ploče odvoje od poda, potencijalno povećavajući težine koja se može podići u tom procesu. Da ne spominjemo, verujte nam, smanjenje prečnika od 2 mm (skoro 6 mm obima) čini neverovatnu razliku u vašem zahvatu što direktno povećava vaše ukupne performanse. Ova specijalizovana šipka je neverovatan izbor za mrtve dizače.

Zaštitite svoju šipku tako što ćete je redovno brisati mekom najlonskom četkom i koristiti lagani sloj ulja. Upotreba mesingane četke može slomiti cink premaz šipke.

Napomena: šipka za mrtvo dizanje je namenjena SAMO za mrtvo dizanje. Nije dizajnirana za čučnjeve, potisak sa klupe, ili bilo koje olimpijsko dizanje tegova ili pokrete unakrsnog treninga. OB-DL ne bi trebalo da se postavlja ni na koju visinu i ne bi trebalo da se ispušta sa visine ramena ili iz položaja iznad glave.

Materijal: Opružni čelik

Srednji knurling 1.2mm sa dobrim hvatom; 10 ležaja i 2 metalna prstena (bushing)

Nosivost (maksimalno opterećenje): 1500lbs / Do 700kg

Dužina: 220cm

Težina: 20kg

Dužina cilindra (dela za tegove): 41.5cm

Prečnik cilindra: 49,8mm

Prečnik drške: 27mm

Visoka zatezna čvrstoća (A high tensile strength) 190K - 190,000 PSI

Izradjena je prema karakteristikama Original 1980Texas DeadLift Bar.

PSI rejting od 170.000 do 190.000 je adekvatan za komercijalnu upotrebu. Sve ispod te vrednosti podleže problemima kvaliteta kratkoročno i dugoročno.

ID Oglasa: #163810023
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.