slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Disk za vezbanje

1.699 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
213
3
pre 11 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
Аеробна вежба за мршављење, фитнес и помоћ у бодибуилдингу, даска за климаво тренирање, тренинг стабилности, отпорност на клизање, фитнес.

ВРХУНСКИ КВАЛИТЕТ;  Ова таласна магнетна диск картица је 100% потпуно нова и затворена.  Чврста и чврста пластика са глатком ротирајућом и удобном површином је издржљива и неклизајућа.  Ова картица са заокретима отпорна је на хабање и неће доживети никакве деформације након дужих периода употребе.

СВЕОБИЛНИ, Са својим иновативним дизајном гусенице, наш диск за мршављење је довољно удобан да осигура притисак котрљања.  Идеално за сагоревање калорија аеробним вежбањем и за промоцију доброг здравља.  Стимулише тачке притиска да масирају стопала.  такође помаже у промоцији обликовања тела, здравог начина живота и циркулације крви.

Једноставан за употребу: Овај удобан, ултратихи увијени диск изгледа као скејтборд или лебдење, али је невероватно једноставан за употребу.  Такође има 3Д масажне педале за смањење отпора кретању.

ПРЕНОСАН, због своје мале величине, ово средство за тонирање мишића може се носити било где.  Понесите са собом да отворите паркове или теретану.

Опис

ВРХУНСКИ КВАЛИТЕТ;  Ова таласна магнетна диск картица је 100% потпуно нова и затворена.  Чврста и чврста пластика са глатком ротирајућом и удобном површином је издржљива и неклизајућа.  Ова торзијска картица величине је отпорна на хабање и неће претрпети никакве деформације након дужих периода употребе

ВИСОКА, Са својим иновативним дизајном гусенице, наш диск за мршављење је довољно удобан да осигура притисак котрљања.  Идеално за сагоревање калорија аеробним вежбањем и за промоцију доброг здравља.  Стимулише тачке притиска да масирају стопала.  такође помаже у промоцији обликовања тела, здравог начина живота и циркулације крви

Једноставан за употребу: Овај удобан, ултратихи увијени диск изгледа као скејтборд или лебдење, али је невероватно једноставан за употребу.  Такође има 3Д масажне педале за смањење отпора кретању

ПРЕНОСНИ, јер се због своје мале величине ово средство за тонирање мишића може носити било где.  Понесите са

собом отворене паркове или теретану.

Pošaljite poruku (preko KUPUJEM PRODAJEM) sa Vašim podacima:  
Ime i prezime.  
Ulica i broj.  
Mesto i poštanski broj
Broj telefona za kontakt.   ili SMS na br.062613565 ili se javite na Viber.
ID Oglasa: #118753483
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.