slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Home gym extreme TRAKE za rastezanje i vežbanje

2.290 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1
1
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Lako do forme sa Home gym extreme trake za trening! Ovaj set od pet guma različitih opterećenja će vam omogućiti da imate potpuni trening, bez obzira da li želite vežbate noge, ruke, leđa ili ramena. Možete koristiti svaku gumu zasebno, ili kombinovati nekoliko guma kako bi dobili odgovarajuće opterećenje za vaše potrebe. Gume su savršene za muškarce i žene, i omogućavaju vam izvođenje preko 150 vežbi, kako u kući tako i na otvorenom prostoru. Ove trake su izuzetno praktične, pa ih možete nositi sa sobom gde god da krenete. Ovaj set traka za otpornost isporučuje se sa 5 otpornih traka, 2 ručke, 2 kaiševa za gležnjeve, sidrenim vratima od pene, uputstvom za upotrebu i 1 putnom torbom. Trake za trening otpora ne treba istezati do njihovog maksimalnog kapaciteta, već bi trebalo da se povežu dodatni pojasevi da bi se povećao otpor. Karakteristike: Pet različitih opterećenja Prenosiv i praktičan Više od 150 vežbi Različiti nivoi otpora Svestran za celo telo Komplet sa dodacima Elastičan i fleksibilan Pogodan za kućnu i spoljnu upotrebu Otporan na habanje Nivoi opterećenja uključuju žutu traku od 10lb za extra light vežbe, plavu traku od 15lb za light vežbe, crvenu traku od 25lb za medium vežbe, zelenu traku od 30lb za strong vežbe, i crnu traku od 35lb za extra strong vežbe. Zaboravite na skupu opremu i teretane – sa Home gym extreme TRAKE za rastezanje i vežbanje, imate sve što vam je potrebno da održite formu i postignete svoje ciljeve za vežbanje, bez obzira na vaš nivo fitnesa. Naručite svoj set danas i počnite sa vežbanjem na nov i inovativan način!

ID Oglasa: #165867226
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.