slika
1 od 1

Multi grip, swiss bar šipka

14.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
353
2
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Čeda
Član od 16.04.2015.
Svi oglasi

Multi grip šipka pruža mogućnost treniranja sa tri različita hvata. To će vam omogućiti eksplozivnije vežbanje sa većim težinama sa smanjenim opterećenjem na ramena.  

 Varijacije u širini tri paralelna/neutralna hvata čine je pogodnom za sve vrste potisaka iznad glave, potisaka s klupe (bench press), triceps ekstenzija, veslanja (rowing), čekić pregibe (hammer curls)…

Neutralan hvat u kome su dlanovi okrenuti jedan prema drugom omogućava uzak položaj laktova kod potisaka i pregiba. Na taj način se rasterećuju mišići ramena, što je vrlo bitno za sportiste koji mogu da nastave trening uprkos povredama ramenog pojasa ili u procesu oporavka. Tu je i četvrti hvat pod uglom, koji je savršen za triceps ekstenzije ili biceps pregib i obrnuti biceps pregib.

 Ovu šipku možete koristiti i za mnoge druge vežbe, npr. postaviti u nosače na kavezu i koristiti kao multigrip vratilo (multigrip chin up bar). Vrlo često je koriste takmičari u powerliftingu i drugi sportisti koji promenom hvata povećavaju opseg treniranih mišića što utiče na maksimalan rezultat.

Na šipku se stavljaju tegovi fi50mm.

 

  • Dužina šipke: 220cm
  • Dužina dela za hvat: 102cm
  • Širina dela za hvat: 25cm
  • Težina: 15kg
Za više informacija pozovite na telefon  0603586218.
ID Oglasa: #144876356
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.