slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Pilates ref, Kadilak, Ladder barrel, Chair, Spine Corector

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.738
14
pre 12 dana
Aleksandar
Član od 24.02.2012.
Svi oglasi

@pilatesreformer_shopsrbija

 

Odmah dostupne!

Mozete pogledati svakog dana od 7 do 21h.

 

Pilates reformer 2150e

Kadilak 2900e

Ladder barrel 730e

Pilates chair 715e

Spine corector 290

Reformer je najpoznatija mašina za pilates. Možete da uradite stotine različitih vežbi koristeći Reformer. Pomaže da se promeni držanje i izgradi tonus mišića bez nagomilavanja.  
Classic Reformer je napravljen prema tačnim specifikacijama pilatesa koje ostaju neprevaziđene u pogledu efikasnosti i rezultata. Reformer je veoma izdržljiv i trajaće mnogo godina. Reformator uključuje: – Mrtalni okvir – Jaka, a ipak lagana kočija – Zadnji naslon za glavu – Eko koža je visokotehnološki proizvod tehnologija. Savitljiva je, mekana i elastična. Zahvaljujući ovoj osobini, Eko koža je lepa i topla na dodir – Dvopozicijski sistem prenosa – Sistem sa pet opruga – Standardno sa jednom crvenom (teška), dve žute (srednje) i dve plave (svetle) – Podstavljeni stop stop – Delovi od nerđajućeg čelika su eloksirani za snagu i izdržljivost, dok smanjuju trenje, sprečavaju oksidaciju i eliminišu „ crnu prašinu“ – Podešavanje dužine užeta može se izvršiti brzo i lako

 

ID Oglasa: #142466745
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.