slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Push Brace steznik za ledja Size 3 85-97cm

1.500 din

Obrenovac
Korišćeno
Dostupno odmah
51
1
pre 14 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vladimir Jakovljevic
Član od 17.12.2018.
Svi oglasi
Steznik za leđa Proteza za leđa Push  Brace care smanjuje bol u donjem dijelu leđa ravnomjernom raspodjelom pritiska.  Udoban jastučić na donjem dijelu leđa s četiri točke pritiska osigurava osjećaj ublažavanja pritiska.  Jastučić se može ukloniti i pritisak se može lako podesiti prema individualnim željama.
Oblik i materijal čine narukvicu udobnom za nošenje pri obavljanju aktivnosti dok stojite ili sjedite, kod kuće ili na poslu.  Anatomski kroj čini ga pogodnim i za muškarce i za žene i garantuje dobro zadržavanje položaja.  Dobro pristajanje na tijelo osigurava da naramenica nije uočljiva kada se nosi ispod odjeće.

Sympress™ tehnologija
Proteza je izrađena od Sympress™, visokokvalitetnog udobnog materijala.  Upotreba mikrovlakana čini unutrašnjost mekom. Veličina 3 za obim struka od 85-97cm. Stanje kao na slikama. Šaljem brzom poštom.
ID Oglasa: #151664732
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.