slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ručice za sklekove, oprema za fitnes -stalak za sklekove

999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
34
0
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba online
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

AKCIJA !

 

KMT STILE ručice za sklekove, oprema za fitnes za kućnu gimnastiku, stalak za sklekove, fleksija ruku, uniseks, pakovanje od 2 komada.

 

Dobri materijali: okrugli zaštitni poklopac za krajeve PVC cevi; čelične cevi farbane vatrom, premaz je čist i sjajan, trajno štiti metal; lagan, elastičan i izdržljiv.
Par visokih drški za push up pogodne za muškarce ili žene za poboljšanje grudi, ramena, tricepsa i tela uopšte.
Ručke za potisak od penastog čelika pružaju mekan i udoban hvat; podstavljeno dno drži šipke čvrsto na mestu na različitim površinama. Lagana i jaka. Nije potrebna konfiguracija, može se koristiti
Prihvata dizajn u obliku slova S, stabilan i ergonomski, može zaštititi vaše ruke od povreda tokom vežbanja.
Sklekovi su jednostavnog dizajna sa visokokvalitetnom i neklizajućom gumom pogodnom za više površina, idealan za bolji razvoj gornjeg dela tela. Koristeći šipke za sklekove možete trenirati grudi, ramena, tricepse i mišiće leđa; pogodan je za muškarce i žene da rade vežbe savijanja ili jačanja mišića. Paket: 1 par šipki za potisak. Pogodno za profesionalne treninge u teretani i kod kuće.

KMT

ID Oglasa: #164431467
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.