slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

VibroLegs, sprava za vezbanje nogu

80 €

Mali Zvornik
Korišćeno
Dostupno odmah
20
2
danas
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mladen
Član od 12.03.2019.
Svi oglasi
 Na prodaju sprava za vezbanje VibroLegs. Stigla je iz Svajcarske u odlicnom stanju, kao na slikama. Nedostaje daljinski upravljac iz originalnog seta. Cena nove sprave je oko 180€.

ВИБРОЛЕГС ЕЛЛИПТИЦАЛ ће вас одржати активним и дати покретљивост вашим ногама. Само треба да ставите стопала на његове ергономске платформе, притиснете дугме. .. И пустите да његов тихи мотор покреће ваше ноге док гледате телевизију, читате или радите на даљину. ВИБРОЛЕГС ЕЛЛИПТИЦАЛ ради сав посао уместо вас, а ви уживате у предностима пасивне гимнастике.

Вежба која је такође веома комплетна. Захваљујући својој двосмерној технологији, ВИБРОЛЕГС ЕЛЛИПТИЦАЛ помера ноге, колена и глежњеве напред и назад, захватајући више мишића тела. А пошто је то вежба са малим утицајем на зглобове, идеална је за целу породицу.

Савршена вежба за мушкарце и жене свих узраста

Захваљујући 3 програма тренинга и 5 нивоа брзине, можете га прилагодити својим потребама, без обзира на ваше године и физичко стање.

Осим тога, веома је једноставан за употребу. Само треба да притиснете дугме на његовом даљинском управљачу и изаберете између различитих програма. .. А на његовом дигиталном екрану можете пратити свој напредак и контролисати време, брзину и пређену удаљеност.

А најбоља ствар је што је ВИБРОЛЕГС ЕЛЛИПТИЦАЛ лаган и преносив тако да га можете користити где год вам затреба; и једва заузима простор, тако да га можете удобно одложити било где. Осим тога, није потребна монтажа: само га извадите из кутије, укључите и почните да уживате.

Уз ваш ВИБРОЛЕГС ЕЛЛИПТИЦАЛ добићете комплетан приручник који укључује водич за вежбе који су припремили стручњаци са различитим вежбама за сваки стил живота, тако да можете да га искористите од првог дана.

Да останете активни и да се крећете више не захтева никакав напор са ВИБРОЛЕГС ЕЛЛИПТИЦАЛ
ID Oglasa: #164410645
Informacije
-Prodajem raznu polovnu kao i novu/nekorišćenu robu u kojoj dominiraju trotineti, razne vrste kaciga, koferi i torbe,  ski oprema, bebi program, espresso aparati, itd.

-Naručene artikle šaljem poštom kao cc paket osim ako kupac ne izrazi želju za drugim načinom slanja.

-Kontakt putem poruka na kp, pozivom, sms-om ili na viber broj 064/460-66-33,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.