slika
slika
slika
1 od 3

Fitness helanke i pojas za mršavljenje

1.290 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Želite da smršate i oblikujete svoje telo, ali se borite sa suvišnim kilogramima i celulitom? Trenirate redovno ali rezultati nikako da budu vidljivi? Imamo rešenje za Vas – Fitness helanke i pojas za mrsavljenje! Ove neverovatne helanke i pojas za mršavljenje su dizajnirani od pametne tkanine Neotex, koja povećava temperaturu tela i na taj način topi masne naslage. Tokom uobičajenih dnevnih aktivnosti, Vaše telo se znoji čak 4 puta više dok ih nosite, što dovodi do efikasnog gubljenja težine i oblikovanja tela. Prednosti: Brži gubitak težine: Tkanina Neotex ubrzava proces gubljenja težine i topi masne naslage čak 4 puta brže od uobičajenog procesa. Oblikovanje tela: Ovi proizvodi su dizajnirani da se prilagođavaju Vašem telu i oblikuju ga za lepši izgled. Smanjenje celulita: Redovna upotreba ovih helanki i pojasa za mršavljenje može pomoći u smanjenju celulita na vašem telu. Poboljšanje efekata vežbanja: Nosite ove proizvode tokom vežbanja za povećanje efekata i brži gubitak težine. Svakodnevna upotreba: Mogu se nositi tokom dnevnih aktivnosti, dok obavljate kućne poslove, u kancelariji ili u šetnji. Namenjeno: Svima koji žele da se oslobode viška kilograma i celulita Svima koji žele da imaju lepo oblikovano telo Svima koji žele da poboljšaju efekte vežbanja Način upotrebe: Helanke i pojas za mrsavljenje su vrlo jednostavni za upotrebu. Obucite ih kao i svaku drugu odeću i nosite tokom dnevnih aktivnosti ili tokom vežbanja. Za najbolje rezultate, preporučujemo da ih nosite svaki dan, što češće. Materijal: Fitness helanke i pojas za mršavljenje su izrađeni od kvalitetnog materijala, 70% neoprena, 15% poliestera i 15% najlona. Tkanina Neotex omogućava da se Vaše telo prirodno znoji i povećava brzinu sagorevanja kalorija. Napomena: Preporučljivo je izbegavati nošenje proizvoda duže od 2 sata u jednom nizu. Nije preporučljivo nositi pojas i helanke tokom spavanja. Pre upotrebe proizvoda, posavetujte se sa svojim lekarom, posebno ako imate zdravstvene probleme ili ste u procesu oporavka nakon bolesti ili povrede.

ID Oglasa: #165867101
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.