slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Jastučić za grejanje bioelektrični pojas - Menstrualni

2.280 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
95
3
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 04
* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.
* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Menstrual Belt,1 USB Rechargeable Menstrual Heating Belt Waist Abdomen Massage Pain Relief Belt White Remote Co

Široko u upotrebi: podesivi čičak i elastična traka, pogodna za različite obim struka. . Pogodan je za tople obloge na više delova tela, posebno za zagrevanje materice, struka, stomaka, stomaka, artritisa itd.
Princip rada: Menstrualni kaiš šalje signale za vežbanje ljudskoj koži tako što podešava intenzitet i način slabe cirkulacije, plus tople obloge, vežba mišiće struka i stomaka, podstiče cirkulaciju krvi, ubrzava kretanje masti i ublažava umor, kako bi se zadovoljili potrebe različitih grupa ljudi.
Više funkcija: vruća obloga, koja može podstaći cirkulaciju krvi i ubrzati kretanje masti; postoji 5 automatskih kombinovanih električnih impulsnih režima i 4 ručna režima masaže, koji se mogu odabrati prema različitim potrebama, pogodnim za širok spektar ljudi.
Savršeno pristajanje: pojas za grejanje struka usvaja 3D pametnu tehnologiju prianjanja, koja lako može podesiti elektrode prema krivini struka, čineći ga udobnijim za upotrebu. Ergonomski je dizajnirana, lepa i naučna, i pristaje struku i abdomenu. Bežični daljinski upravljač, jednostavan rad.

ID Oglasa: #153156909
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.