slika
1 od 1

Kapa za vrat za vežbanje vratnih mišića

3.300 din

Beograd | Palilula
Novo
124
3
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog
  • Kapa za vrat “ Superior” je namenjena jačanju vratnih mišića. Kapa za glavu je izrađena od jake i debele kože i postavljena mekanim polimerom sa unutrašnje strane koja naleže na glavu zbog veće udobnosti prilikom vežbanja. Opterećenje / tegovi se dodaju na lanac koji se lako skida pomoću karabinjera. Veličina kape / kaiša za vrat je univerzalna i obim se lako podešava. Prilikom vežbanja mišića vrata savetujemo oprez i konsultacije sa trenerom ili lekarom. Takođe savetujemo da se prilikom odabira adekvatne težine tegova/diskova opet konsultujete sa stručnim licem. Kapa / kaiš za vrat je pravljen za sve vrste tegova/diskova sa bilo kojim promerom rupe.
  • Masa za dostavu:   1 kg
  • Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
    065/225-7766
    011/332-0256
    Unapred, hvala na razumevanju.

     

ID Oglasa: #155171261
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.