slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

MYMI Flasteri za mršavljenje stomaka

990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
35
2
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tedy Shop Srbija online
Član od 16.12.2020.
kp izlog

MYMI flastere za mršavljenje stomaka - tajna za savršeno oblikovan struk i stomak iz snova! Ovi inovativni flasteri su vaš tajni saveznik u ostvarivanju vitke figure i samopouzdanja.

Flasteri su jednostavni za upotrebu - jednostavno ih nalepite na željeno područje stomaka i pustite ih da deluju. Zahvaljujući posebnoj formuli koja kombinuje prirodne sastojke i tehnologiju, flasteri će postepeno oslobađati aktivne supstance i doprineti smanjenju obima stomaka i struka.

MYMI flasteri za mršavljenje stomaka deluju na nekoliko načina. Prvo, oni stimulišu metabolizam i pomažu u sagorevanju masnih naslaga. Takođe, doprinose eliminaciji toksina iz tela, čime se poboljšava celokupno zdravlje. Dodatno, flasteri smanjuju apetit i kontrolu težine, pomažući vam da se rešite neželjenih kilograma.

Sa MYMI flasterima, svaka devojka će poželeti da ih ima. Zašto biste se mučili sa intenzivnim vežbanjem i restriktivnim dijetama kada možete imati ovaj revolucionarni proizvod koji vam omogućava da postignete željeni izgled stomaka i struka?

Ne čekajte više - isprobajte MYMI flastere za mršavljenje stomaka i otkrijte tajnu vitke figure koju će svaka devojka poželeti. Uz redovnu upotrebu, postaćete zavodljiva verzija sebe i privlačićete poglede gde god da se pojavite.

Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda. Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,
Kontakt telefon primaoca.

ID Oglasa: #152517725
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.