slika
slika
1 od 2

Pojas za kicmu

600 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
178
9
danas
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan
Član od 04.11.2021.
Svi oglasi
Pojas za pravilno držanje leđa za žene i muškarce – NiusUdoban pojas za držanje tela sa brzim rezultatima za leđa, ublažavanje bolova u vratu - korektor za podršku klavikula, sjajan za poboljšanje lošeg držanja tela! Izrađen sa dodatnom pažnjom na detalje i napravljen od prozračnog, mekog neoprena, ovaj korektor držanja za žene i muškarce ima elegantan dizajn sa jakim šavovima. Za brze, vidljive rezultate koristite pojas 20 minuta svakog dana. Može se nositi ispod odeće bez brige da će se videti. Nosite kod kuće dok vozite ili čak na poslu da biste poboljšali držanje, a da to niko i ne primećuje! Omogućava vam da se osećate prijatno, nudeći veliku podršku tokom obavljanja svakodnevnih poslova. Napravljen posebno da pruži vrhunsku udobnost. Naš pojas poboljšaće vaše samopouzdanje i izgled, a da to ni ne osećate! Ukoliko se ne sanira na vreme, loše držanje može dovesti do mnogih medicinskih problema, uključujući bolove u mišićima i zglobovima, grčeve u leđima i oštećenje nerva. Vratite samopouzdanje razvijanjem savršenog držanja tela pomoću našeg korektora pojasa položaja leđa.

Proizvode mozete poruciti SMS-pozivom ili viber na broj 0631824380 Mogucnost licnog preuzimanja na Novom BeograduKontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #134797364
Informacije
Garancija na ispravnost

Povracaj ne vrsimo

Samo zamene iskljucivo nakon sto dobijete paket nakon toga ne vrsimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.