slika
slika
slika
1 od 3

Pojas Za Korekciju Drzanja

799 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
34
0
pre 9 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mel Ekspo
Član od 14.12.2022.

Royal Posture – Podrška za leđa je toliko jednostavna za korišćenje. Možete je nositi diskretno, ispod odeće ili preko majice
zbog dodatne udobnosti. Podrška za leđa, čini da stojite pravo za bolje držanje, pružajući vam udobnost u vratu, ramenima i leđima.
Pružite svojim leđima pravi kraljevski užitak, jer ona to zaslužuju nakon toliko godina nepravilnog držanja, savijanja i bolova – priuštite im steznik sa kojim ćete ih držati pravilno i sa kojim će vam biti ugodno svakog momenta nošenja. Već nakon prvog nošenja Royal steznika bićete oduševljeni efektom koji daje. Neće vas stezati i činiti da se osećate nelagodno, već će vam njegovo nošenje izuzetno prijati i pomoći da se rešite bolova u leđima koji vas muče godinama unazad. Ovaj kraljevski steznik se može nositi i ispod i preko odeće, a izrađen je od materijala koji je izuzetno prijatan za nošenje i sa kojim vaša koža diše. Royal steznik za leđa ima podesive trake zahvaljujući kojima pravilno držite vrat, ramena i leđa i koje su pritom vrlo udobne – ne stežu vas, ne žuljaju i ne vide se ispod odeće. Steznik je dizajniran tako da pored gordnjeg dela leđa i vrata pruža podršku i u lumbalnom delu sa kojim problema ima veliki broj ljudi koji dugo sede ili stoje. Pojas se lako podešava čičak trakom. Može se nositi neograničeno, a za postizanje maksimalnih rezultata, za vraćenje kičme u pravilan položaj i eliminisanje bolova u leđima preporučeno je nošenje 4-6 sati dnevno.

 

Karakteristike:

1. Veoma kvalitetna izrada.
2. Pomaže kod pogrbljenog držanja.
3. Pomaže kod zakrivljene kičme.
4.   Opušta mišiće.
6.  Podesiv je i ne primećuje se ispod odeće.
7. Prikladan za svakodnevnu upotrebu.

ID Oglasa: #149144942
Informacije

Ukoliko zelite da porucite ostavite vase podatke

ime i prezime 

ulicu i broj 

mesto i postanski broj

broj telefona za kontakt

 

 

 

★Ostecenja proveriti po pouzecu, naknadne reklamacije nece biti uvazene.  

★Slanje kurirskom sluzbom ili licno preuzeti ukoliko ste iz Nisa.

★Sve iz nase ponude je nekorisceno i neotpakovano.

★ 24 h je rok za bilo kakvu reklamacije.  

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.