slika
slika
slika
slika
1 od 4

Pojas za mrsavljenje Sauna pojas

1.900 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Pojas koji omogucuje da bez odlaska u saunu, znojenjem, smanjujete naslage u predelu stomaka, butina, kukova. Dolazi sa daljinskim upravljacem uz pomoc kojeg mozete podesiti temperaturu pojasa. Veoma jednostavan za koriscenje. Univerzalnog je dizajna, preporucljiv kako za zene tako i za muskarce. Radi na struju. Karakteristike: - Daljinski - regulator za podesivost toplote sa kablom za napajanje - Pomaze u skidanju naslaga, pospesuje znojenje i detoksikaciju tela - Idealno za upotrebu na stomaku, struku, ledjima, butinama i kukovima Pakovanje sadrzi: - Pojas sa daljinskim - Uputstvo

ID Oglasa: #165884037
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.