slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Steznik za ispravljanje nogu i kolena O/X

2.299 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
23
1
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vuk Popovic
Član od 24.10.2014.
Pumpa za vazduh sa ručnim naduvavanjem može dodati veći pritisak sa strane nogu, laka za upravljanje pomoću samostalnog rada za uživanje u personalizovanoj vuči i očigledniji učinak korekcije.

Odvojive aluminijumske trake omogućavaju čvrstu konstrukciju i pouzdanu podršku bez lakih deformacija, izdržljive za dugotrajnu upotrebu.

Dizajn tri u jednom / dva u jednom sa više naramenica u različitim dužinama koje se mogu koristiti za različite položaje nogu, pogodne za korekciju nogu u obliku slova O i X.

Visoko elastična tkanina s lepljivom trakom za pričvršćivanje omogućava prilagođeno podešavanje napetosti kako bi savršeno pristajalo vašim nogama, najlonski materijal prilagođen koži može izbeći oštećenje kože, siguran i udoban za sva godišnja doba, pogodan za dugotrajnu upotrebu više puta.

Specifikacije:

Materijal: najlonska tkanina
Boja: crna
Tip: za odrasle / za decu (opcionalno)
Dužina: od butina do kolena
Za odrasle 63cm / 24.8in 72cm / 28.3in 80cm / 31.5in 41cm / 16.1in
Za decu 55cm / 21.6in. 65 cm / 25,5 inča 32 cm / 12,5 inča

Otprilike 1,5 sati dnevno tokom prve dve nedelje, uglavnom u zavisnosti prilagođavanja nogu i kultivacionih navika, a zatim postepeno pojačava napetost. Nakon podešavanja, nastavite da ga koristite više od 30 minuta odjednom i oko 2 sata dnevno. Ciklus lečenja je približno 2-3 meseca.


Paket uključuje:

1 x ispravljačka traka za ispravljanje

1 x Neklizajući jastučić za zaštitu kolena

1 x Korisnički priručnik
ID Oglasa: #163813672
Informacije
Proizvodi imaju radnu garanciju prilikom preuzimanja , ali nemaju garanciju na korišćenje.  

Svakom kupovinom prihvatili ste ove uslove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.