slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Steznik za KOLENO - 2 trake

550 dinFiksno

Niška Banja
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
294
29
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Extra Cene Shop
Član od 25.03.2023.
Svi oglasi

Akcija!

2komada samo 1000din

 

Steznik za koleno je apsolutno neophodan rekvizit za sve nas koji opterećujemo naše zglobove, naročito ukoliko smo u prošlosti imali probleme sa njima. U poznijim godinama hrskavica se troši i slabi, pa se preporučuje svim ljudima aktivnim i nakon srednjeg doba, bez obzira na vrstu vežbe i stepen napora.
Steznik za koleno možete koristiti u svakodnevnim aktivnostima, prilikom šetnje ili bavljenja sportom. Prati svaki Vaš pokret, a nećete ni primetiti da ga nosite.
Ostvarite maksimalan komfor i obnovljenu pokretljivost uz steznik za koleno

Kompresijski dizajn steznika za koleno aktivira masažni učinak, što vodi do stimulacije krvnog toka te time do ublažavanja boli u zglobovima kolena, tkivu, mišićima i čašici. Steznik takođe ima i prevetivnu ulogu kod bavljenja sportom kao i svakodnevnim aktivnostima. Lako se stavlja i skida, omogućava stabilizaciju kolena i povećava opseg pokreta.
NEPRIMETAN
Kao jedan od najznačajnijih atributa, izdvojili bismo i neprimetnost tokom nošenja tako da ćete bukvalno zaboraviti da ga nosite, što doprinosi samom komforu tokom celog dana
PODESIV
Izrađen je od veoma kvalitetnih vlakana koje se prilagođavaju vašem kolenu i omogućavaju potpunu zaštitu.
MULTIFUNKCIONALAN
Najbolji steznik za trčanje, atletiku, džogiranje, vožnju bicikla, teretanu, planinarenje, jogu, fudbal, košarku i sve ostale sportove.

VISOK KVALITET
Napravljen je od kvalitetnog materijala koji omogućava koži da diše. Ne kliza, ne pomera se, pojačava cirkulaciju i oksidaciju, te poboljšava rad mišića i ubrzava oporavak zglobova, tetiva, mišića…
UMANJUJE BOL
Steznik dokazano umanjuje bolove a takođe umanjuje grčeve i upale, poboljšava cirkulaciju krvi povređene oblasti i ubrzava ozdravljenje i oporavak. Namenjen je za širok dijapazon povreda i problema u predelu kolena.
ŠTITI OD POVREDA
Dizajniran je da štiti koleno, ubrza oporavak od povreda i upala i poboljša izdrživost mišića. Takođe smanjuje mogućnost povrede u slučaju pada.

☑️KARAKTERISTIKE
– Materijal: najlon, spandex, latex
– Kompresijska podrška za koleno
– Ubrzava cirkulaciju krvi i dotok kiseonika u krv
– Smanjuje bolove i umor u području kolena
– Jednostavno nameštanje
– Udoban i rastegljiv
– Potpuno prilagođavanje pomoću trake
– Jednostavno održavanje
– Boja: crno-zelena

 

ID Oglasa: #159480484
Informacije

Samo slanje bez licnog preuzimanja

 

Robu placate pouzecem kuriru


Postarina iznosi 400din fixno za sve pakete (sve pakete saljemo AKS-om)

 

 

Kako poručiti:

 

 Preko KP poruke, vibera ili telefona

 Ime i prezime
 Ulica i broj
 Mesto i poštanski broj
 Broj telefona

 

POGLEDAJTE SVE NAŠE PROIZVODE KLIKOM NA SVI OGLASI

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.