slika
slika
slika
slika
1 od 4

Štitnik za kolena za trčanje čučnjevi Sport Ublažavanje bola

599 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
26
0
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba online
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

Štitnik za kolena za trčanje čučnjevi Sport Ublažavanje bolova u zglobovima Oporavak od povrede od artritisa

 

【Udoban za nošenje i sistem protiv klizanja】 Poseban pleteni tehnički dizajn sa trakama od silikonskog gela, koji osigurava da rukavi za kolena ostanu na mestu, bez obzira šta radite! Visokokvalitetna tkanina koja propušta vazduh i upija znoj daje vam gladak i mekan osećaj tako da možete da ih nosite ceo dan!
【Odlična podrška i potpuna zaštita】Ergonomski dizajn sprečava naprezanje mišića, štiti ligamente i poboljšava pokretljivost. Podrška za koleno nudi stabilan pritisak na zglob kolena, nudi optimalnu podršku mišića i potpunu zaštitu tokom treninga i svakodnevnih aktivnosti.
【Smanjenje bolova i oporavak od povreda】Bez obzira da li patite od povremenih ili stalnih bolova u kolenu, proteza za koleno može vam pružiti trenutno olakšanje od bolova. Pored toga, ciljana kompresija će pomoći u podsticanju cirkulacije krvi, smanjenju upale/oticanja i ubrzanju procesa oporavka, uključujući ACL, MCL ili PCL uganuće ili suzenje i druge.
【Podržava sve sportove】Naše proteze za kolena su savršene za bilo koju aktivnost koja uključuje veliku količinu stresa na zglobove kao što su bejzbol, košarka, fudbalski golf, teretana, planinarenje, trčanje, tenis, odbojka i još mnogo toga! Moći ćete da uživate u izuzetnoj podršci za koleno dok i dalje održavate vrhunske performanse i pun opseg pokreta nogu!
【Izaberite veličinu koja vam najbolje odgovara】▶[Naša veličina M] Dužina: 27 cm/10,62 inča, gornja širina: 16 cm/6,30 inča, donja širina: 14 cm/5,51 inča, obim nogu: 35 cm - 41 inča - 41 i 4 inča [Naša veličina L] Dužina: 27 cm/10,62 inča, gornja širina: 17 cm/6,69 inča, donja širina: 15 cm/5,91 inča, obim nogu: 42 cm - 47 cm/16,54 inča - 18,50 inča Size/KSL: 27 cm [Our Length Size/KSL] 10,62 inča, gornja širina: 18 cm/7,09 inča, donja širina: 16 cm/6,30 inča, obim nogu: 48 cm - 55 cm/18,89 inča - 21,65 inča

 

ID Oglasa: #161933343
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.