slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

TOMSHOO-pojas za trcanje,futrola za TELEFON+2 flasice

2.199 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
62
2
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan-Bizi(Sve I Svašta)00-24
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi

TOMSHOO Hidratantni pojas za trčanje sa 2 flaše vode, lagani reflektujući, držač za mobilni telefon na dodir, pojas oko struka, Fanni paket torba za sport na otvorenom maraton trčanje biciklizam džogiranje


❤ULTRALAGAN I UDOBAN: Napravljen od neopren materijala, ovaj kaiš za trčanje je vodoodbojan i otporan na cepanje i težak je tako lagan od samo 5 oz da neće dodatno opteretiti vaše trčanje. Prozračna mrežasta poleđina poboljšava protok vazduha i održava vas hladnim i udobnim bez trenja na koži.
❤ UPRAVLJANJE EKRANOM NA DODIR: Prostrani džep sa patent zatvaračem i prozirnim prozorom na ekranu osetljivom na dodir odgovara pametnim telefonima do 6 inča, omogućavajući vam da jednostavno otključate ili koristite svoj pametni telefon. Otvor za kabl za slušalice vam omogućava da uživate u muzici dok trčite. Odvojeni unutrašnji džep održava vaše ključeve, promene i kreditne kartice organizovanim i sprečava grebanje telefona.
❤ DVE BOCE VODE: Kao bonus poklon, isporučujemo dve boce vode od 175ml po boci, tako da ćete imati dovoljno vode za trčanje na kratke do srednje udaljenosti. Elastična traka pričvršćuje bocu na mestu, lako je dostupna i ne izlazi iz džepova. Mali držači na kaišu drže vaše energetske pločice i peškir pri ruci, ostanite energični sve vreme!
❤PODEŠIVA TRAKA: Kaiš je rastegljiv i potpuno podesiv (23,6" - 49,2") kako bi se prilagodio većini veličina struka. Sa narukvicom prilagođenom korisniku na oba kraja kaiša oko struka, koja vam omogućava da namotate nepotreban deo, kaiš je savršeno prilagođen vašoj veličini, nema više neprijatnosti uzrokovanih suvišnim ljuljajućim trakama!
❤ REFLEKTIVNE TRAKE: Reflektujuće trake oko pojasa za trčanje su dizajnirane da poboljšaju vidljivost u uslovima slabog osvetljenja, čineći vaše noćne aktivnosti mnogo bezbednijim! Savršen izbor za biciklizam, trčanje, šetnju pasa, trčanje, planinarenje, kampovanje.

ID Oglasa: #158062443
Informacije


  1. ➡️Pogledajte naše ostale oglase, u ponudi imamo puno interesantnih proizvoda
  2. ➡️Svi artikli su uglavnom novi osim ako u oglasu ne stoji drugačije
  3. ➡️Slanje pouzećem Post Expresom ili drugom kurirskom službom po izboru
  4. ➡️Mogucnost uplate na tekući račun pre slanja
    ☎️0628190189-viber, whatsapp
  5. Srecna kupovina!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.