slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

AQUA BAG fitnes vreca vodena fitnes vreca vodeni teg aquaBag

3.400 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
26
2
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Ana 0612361954
Član od 01.11.2021.

FItnes vreca AQVA BAG vodena fitnes vreca

 

Aqua Bag – Vodena vreća za trening kao što joj samo ime govori je fitnes rekvizit za trening koji se puni vodom. Prednost ove vreće za trening je u tome što se nivo vode može menjati, a na taj način i težina same vreće. Vreća se puni kombinacijom vode i vazduha. Maksimalna težina tj. količina vode je do 25kg. Voda i vazduh iz vreće se lako mogu dopuniti i isprazniti tako da je izuzetno pogodna za ljude koji aqua bag žele da nose sa sobom na putovanja i sl. Vreću je potrebno prvo napuniti vodom do željene težine (maksimalno 25kg) , a onda je dopuniti vazduhom.

Trening sa Aqua bag je drugačiji i poseban pošto se voda u vreći konstantno pomera u toku vežbanja i izbacuje vas iz balansa. Na taj način aktiviramo i mišiće (stabilizatore) koje je u konvencionalnom načinu vežbanja jako teško aktivirati. Trening sa aqua bag-om povećava stabilnost celog tela kroz pokrete koji disbalansiraju stabilnost  i ravnotežu.

Moguće je izvođenje svih vežbi koje se rade sa jednoručnim i dvoručnim tegovima i ruskim zvonima kao što su čučanj, iskorak i sl.

U setu sa aqua bag-om se dobija i pumpa za vazduh. Izrađena je od ceradnog platna koje obezbeđuje dugotrajnost i izdržljivost.

Novo u fabrickom pakovanju .

 

Odlična vreća izrađena od veoma kvalitetnog materijala. Puni se vodom do oznaka na samoj vreći, što vam omogućava veći broj kilaža sa istom vrećom. Dimenzija 75cm x 20cm. Nosivost 25kg. U kompletu se dobijaju tri bočice sa bojom (crvena, zelena, plava), kojom možete obojiti vodu u zavisnosti od kilaže. Takođe uz ovaj set ide i pumpa kao i uputstvo.
Novo! Originalno pakovanje.  

ID Oglasa: #164252808
Informacije

Ukoliko želite nešto da poručite:                             


Pošaljite poruku (PREKO KUPUJEM PRODAJEM) ili SMS-om na    061 2361954 ili na Viber sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.                                     
-Ulica i broj.                                     
-Mesto i poštanski broj.                                     
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)
- KAO I NAZIVOM (NASLOV OGLASA) ARTIKLA KOJI ZELITE DA PORUCITE

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.