slika
slika
1 od 2

Traka za trčanje Akcijska cena + BESPLATNA DOSTAVA I MONTAŽA

79.800 din

Novi Sad
Novo
Dostupno odmah
1.189
12
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
NIKOLA online
Član od 20.02.2012.
Svi oglasi

TRAKA OVICIX Q5


Nova 
Ovicx Q5 traka za trčanje ispuniće očekivanja i najzahtevnijih korisnika.

Ovicx Q5 traka za trčanje je sprava vrhunskog kvaliteta, primerena za svaki dom i namenjena svima koji svoju rekreaciju obavljaju kod kuće ili samo žele da je dopune u kućnim uslovima.

 

PREDNOSTI Ovicx Q5 trake za trčanje

  • Zahvaljujući povratu energije Energy-Deck fleksibilnoj dasci koja apsorbuje udare prilikom trčanja,  imate posebno prijatan osećaj čak i prilikom dugih i intenzivnih treninga, čuvajući tako vaše tetive i zglobove i stvarajući idealne uslove za Vaš trening i rekreaciju.
  • Široka površina za trčanje, idealna za duge i brze korake
  • Snažan motor sa 3, 5 PS kontinuirane snage
  • Do 18 km/h brzine i 15% nagiba

Sa trakom za trčanje Ovicx Q5 raznolikost u Vašem programu treninga je zagarantovana: 6 različitih, posebno prilagođenih programa izazivaju Vas tačno u skladu sa Vašim nivoom spremnosti. Ova traka za trčanje održava stabilnost čak i sa visokim atletskim zahtevima, a snažan motor sa 3,5 KS kontinuirane snage ubrzava vaše trčanje do 18 km/h.

Na kontrolnoj tabli možete da kontrolišete sve svoje podatke o treningu.  Da bi Vam svaki trening bio što zanimljiviji, a praćenje statistike tokom i nakon treninga što preciznije, ova traka je opremljena i Bluetooth-om, tako da je možete povezati sa svojim smart uređajem uz pomoć OVICX App-a.  Na taj način će vam pružati i sve potrebne informacije, kao i predloge treninga spram unetih parametara (visina, tezina, godine). Uz pomoć ove trake možete izmeriti i BMI, tj. indeks masnoće u telu i na osnovu toga izabrati optimalne treninge u skladu sa ciljevima koje ste postavili.

 

Ova traka za trčanje takođe ima sistem za zaustavljanje u nuždi, transportne točkove, mehanizam za meko spuštanje koji štedi prostor i senzore pulsa u ručkama.

Svi pomenuti aspekti čine vaš trening na traci za trčanje raznolikim i efikasnim čak i na udaljenostima od mnogo kilometara.

 

Tehnički podaci:

 

Kućište i displej:

  • LCD displej
  • plastično kućište otporno na znoj 
  • Beli tekst na crnoj pozadini

 

Vrednosti prikazane tokom treninga:

Dostupne opcije:

  • Trenutni nagib u %
  • Distanca u km
  • Trenutna brzina u km/h
  • Trenutni broj otkucaja srca u bpm
  • BMI - indeks masnoće u telu 
  • Trajanje trenutnog treninga u min: sec 
  • Potrošnja energije u kcal ili kJoul

Tehnički podaci:

  • Električni motor: max. kontinuirana snaga: DC motor 3.5 hp
  • Sistem za apsorpciju udara od elastomera raspoređen na 4 pozicije za postizanje optimalne amortizacije prilikom treninga.
  • Brzina min / max km/h: 1-18 km/h
  • Podešavanje nagiba (u%): 0 - 15%
  • Dimenzija gazne površine (u cm): 140 x 49
  • Dimenzija sprave (dužina / širina / visina u cm): 178 X 82 X 140 cm
  • Maksimalno opterećenje: 130 kg
  • Klasifikacija sprave u skladu sa DIN EN Class HB.                   

Napomena:

Predstavljeni artikal je iskljucivo za lični trening, nije predviđen za upotrebu u fitnes klubovima/teretana, niti za bilo koji drugi vid komercijalne upotrebe.  

Osobama sa zdravstvenim problemima preporučuje se konsultacija sa lekarom pre upotrebe sprave

                                

U NAŠOJ PONUDI SE NALAZE ISKLJUČIVO IZABRANI, KVALITETNI I U UPOTREBI DOKAZANI MODELI FITNESS SPRAVA I OPREME, ODABRANIH BRENDOVA, KOJI ĆE VAM UZ PRAVILNU UPOTREBU,  KAO I UZ PRAVILNO I REDOVNO ODRŽAVANJE SLUŽITI DUGI NIZ GODINA.

U SLUČAJU POJAVE BILO KOJE SMETNJE U RADU U PERIODU OD DVE GODINE OD DANA KUPOVINE, SVI PROBLEMI SE REŠAVAJU U OKVIRU GARANCIJE U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU. TAKOĐE I PO ISTEKU GARANTNOG ROKA U SLUČAJU DA SE JAVI BILO KOJA POTREBA UVEK NAM SE MOŽETE OBRATITI I KAO NAŠ KLIJENT OSTVARITI KVALITETNIJE I POVOLJNIJE USLUVE U ODNOSU NA USLOVE KOJE BI VAM NEKO DRUGI PONUDIO, KAO I U ODNOSU NA CENE I USLOVE KOJI VAŽE ZA NOVE KORISNIKE. Ono čime možemo da se pohvalimo, na šta smo posebno ponosni i ono što nas posebno izdvaja u odnosu na neke druge firme čije se usluge uglavnom zasnivaju na trgovini, jeste činjenica da posedujemo potpuno nezavisan servis u čijem radu učestvuje tim kvalitetnih majstora i spoljnih saradnika sa prethodnim dugogodišnjim iskustvom u oblasti usluga koje nudimo. Takođe i činjenica da smo partneri i servisna podrška mnogim poznatim firmama iz slične branše, jeste nešto što sa sigurnošću potvrđuje naše praktično i šire iskustvo u ovoj oblasti poslovanja, garantujući kvalitet i 100% sigurnost u usluge koje pružamo, kao i u svu dalju podršku koju od nas možete da očekujete  kada se za njom javi potreba.  

 

Mogućnost svih načina plaćanja, fiskalni i gotovinski računi. . . .      

 

 **** AKCIJSKA CENA + BESPLATNA DOSTAVA + MOGUĆNOST BESPLATNE MONTAŽE ****


*GARANCIJA*  *GARANCIJA* *GARANCIJA*

     *KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNI POPUST*

Kontakt: +381677067704

 

Besplatnom dostavom su obuhvaćena sva mesta na teritoriji Republike Srbije, mogućnost besplatne dostave na teritoriju AP Kosova i Metohije nije izvodljiva. Mogućnost besplatne montaže se odnosi na sva mesta maksimalne udaljenosti od 120km od grada Novog Sada.  

ID Oglasa: #150645015
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.